Koncert med Peter A.G. på Hotel Hjallerup Kro

26.okt2013
Tidspunkt: 18:00

Tilbring en hyggelig aften på Hotel Hjallerup Kro, når kroen får besøg af sangeren Peter A.G. Nu får du muligheden for at opleve det helt nye “Det Scene Show II” med en veloplagt Peter A.G.

Peter A.G. behøver vel næppe nogen nærmere præsentation. Den legendariske frontfigur i Gnags har igennem 40 år været frontmand, sanger og sangskriver i GNAGS, og har med sine sange leveret sound-tracket til flere generationers opvækst. En eminent sangskriver og hele Danmarks Mr Swing King. Live er Peter A.G. om nogen en kæmpe oplevelse og ingen giver så meget af sig selv til sit publikum.

Peter A.G. udforsker atter sit omfattende bagkatalog af kendte og ukendte sange, som han serverer akustisk for publikum krydret med anekdoter og livskloge betragtninger i Det Scene Show II.

Alene akkompagneret af guitar og mundharpe sprang Peter A.G. forrige år ud som solist. Vingerne kunne bære, og den nybagte folkesanger landede lige der, hvor publikum og anmelderne mødtes. Succesen var overvældende - med 32 udsolgte koncerter, som vidner om en kæmpe publikumsinteresse, der kun bliver ved med at vokse.

Med Peter A.G. og “Det Scene Show 2” er der lagt op til en eksklusiv begivenhed for alle elskere af Peter A.G.s levende og fabulerende univers. En særlig aften hvor man kan nyde og synge med på de sange, der har prentet sig ind i generationers bevidsthed og opleve nye, dybt personlige og meget stærke sange fra Peter A.G.

Dørene åbnes kl 18.00
Spisning kl. 18.30
Koncerten starter kl. 20.00

Billetter ikke-medlemmer: DKK 250,-
Billetter medlemmer: DKK 200,-


Koncertmenu (tilvalg til billet): DKK 115,-

Køb billet på Hjallerup Musikforenings hjemmeside www.hjallerup-musikforening.dk


Udskrevet fra: http://www.hotel-medi.dk/arrangementer/vis/artikel/-4b360d661a/ Udskrevet kl. 13:56 - lørdag d. 19. april 2014