100 års jubilæumsmenu på Hotel Dagmar

09.dec2012
Tidspunkt: 18:00

I Ribe Stiftstidende refereres der mandag 9. december 1912 fra indvielsesmiddagen søndag 8. december og der henvises i artiklen til "hotellets nye navn" Hotel Dagmar.

Dette fejres med 100 års jubilæumsmenu søndag den 09. december kl. 18.00 hvor vi serverer en rekonstrueret indvielsesmiddag fra 08.12.1912 besående af:

  • Oksehalesuppe (appetizer)
  • Dampet Helleflynder på spinat am Brance, hertil sauce Hollandaise.
  • Medaljon af oksefilet, serveret med gemyse, pomme duchesse og trøffelsauce.
  • Rombraiseret ananas med rørt vaniljeis

Pr. couvert DKK. 225,00 pr. person

Vi byder velkommen med et glas mousserende vin og under middagen vil der være fortællinger om hotellets historie og virke gennem tiden.

Bordbestilling nødvendigt på 7542 0033

Vi ser frem til at byde velkommen.


Udskrevet fra: http://www.hotel-medi.dk/arrangementer/vis/artikel/100-aars-jubilaeumsmenu-paa-hotel-dagmar/ Udskrevet kl. 02:13 - fredag d. 18. april 2014