4 retters julegourmet middag i Vinhuskælderen

28.nov2014
Tidspunkt: 18:00

Vores køkkenchef har sammensat en 4-retters juleinspireret menu, og vinmenu der matcher. Menuen byder på mange af de kendte juleretter men også på mange lækre alternativer til det traditionelle julekøkken.

Der tages kun mod forudbestillinger fra 2 til 14 personer i selskabet.

Menu består af:

Forret:
Panko paneret torsk
med æblepure af Inge Marieæbler, peberrod og bagte rødbeder.

Mellemret:
Juleterrin af svinekæber, foie gras og figner, serveret med ristet rugbrød og let grønkålssalat, sennep og valnødder.

Hovedret:
Konfiteret andelår, syltede svesker og portvins glaseret peberrod, samt
Braiseret svinebryst, sprød svær, syltet rødkål, braiser sky og pommes fondant

Dessert:
Mandel parafait, syltede kirsebær, kirsebær gele og sprød puffede ris tuil og ristede mandler

Pris pr. person kr. 398,00

Overnatning i forbindelse med Julemiddagsarrangementer
Pris pr. delt dobbeltværelse for 2 personer inkl. morgenmad kr. 600,00
Enkeltværelsestillæg kr. 250,00
 

Danske Hoteller er en landsdækkende hotelkæde bestående af 16 hyggelige og populære kroer og hoteller.