Vores køkkenchef har sammensat en 4-retters vinter-inspireret gourmetmiddag, o..."/>

4 retters gourmetmiddag i Vinhuskælderen

15.feb2014
Tidspunkt: 18:00

Vores køkkenchef har sammensat en 4-retters vinter-inspireret gourmetmiddag, og vinmenu der matcher.  

Menuen byder på et udvalg af sæsonens friske råvarer, men også på lækre alternativer til det traditionelle danske køkken.

Middagen serveres HVER LØRDAG fra d. 11. januar til d. 29. marts 2014 fra kl. 18.00

Der tages kun mod forudbestillinger fra 2 til max 14 personer i et selskab da middagen serveres i Vinhuskælderen.

Menu består af:
Forret

Lufttørret spegeskinke, syltede svampe, bagte cherrytomater, krydderurtesalat, peberrodsmayo og parmesan chips

Mellemret
Muslingesuppemed dampede blåmuslinger, friske æbler og porre frites

Hovedret
Kalvecuvette med jomfruhummer, selleripure, syltede gulerødder og cognacsauce

Dessert
Lun chokoladefondant med syltede skovbær, tuiles og vaniljeparafait. 

Pris pr. person kr. 398,00

Tilkøb af Vinmenu
1 velkomstdrink
1 glas hvidvin, 1 glas rødvin og 1 glas dessertvin
Kaffe/the og sødt på buffet i baren
Pris pr. person kr. 295,00

Overnatning i forbindelse med opholdet
Pris pr. dobbeltværelse for 2 personer inkl. morgenmad kr. 600,00
Enkeltværelsestillæg kr. 250,00

Bestil middag/ ophold på tlf.: 45 5572 0807 eller på vinhuset(at)hotelvinhuset.dk

 

 Der tages forudbetaling for dette arrangement ved bestilling
Benyt dit reservationsnummer ved bestillingen til note ved indbetalingen til Danske Bank, Reg.nr.: 4183 Kontonr.: 4183106902

Danske Hoteller er en landsdækkende hotelkæde bestående af 16 hyggelige og populære kroer og hoteller.