Den musikdramatiske teaterforestilling "En Blå Engel" med Susanne Breuning i hovedrollen

25.apr2013
Tidspunkt: 18:00

"En Blå Engel"
Er en musikdramatisk teaterforestilling, som tegner et humoristisk, men bittersødt portræt af sangerinden og skuespilleren Marlene Dietrich, der i sandhed var en ægte diva. Forestillingen udspiller sig i den gamle Dietrichs lejlighed i Paris, hvor "Den Blå Engel" boede i de sidste år af sit liv.

Gennem Dietrichs gamle plakater, grammofonplader, postkort, fotografier, poesibøger og scrapbøger, folder hendes liv sig ud som et kalejdoskop, og de berømte sange flettes elegant ind, i takt med at minderne vælder frem. Vi ser den gamle Marlene Dietrich tøffe rundt i lejligheden og rakke sarkastisk ned på tidligere beundrere, berømte elskere, gamle kollegaer, Hitler og krigen, men minderne om selvsamme elskere, beundrere, film, Hollywood, rejser og livet som feteret stjerne, vækker også store grin og sjove minder. 

Susanne Breuning som Marlene Dietrich, fører publikum gennem det meste af forrige århundredes historie med verdenskrige og depression, og også Marlene Dietrichs storhedstid i de store skrud, som hun var så berømt for. Men vi møder også den anden side af Marlene Dietrich, hvor succesen er falmet, og hvor sprut og piller holder hende oppe -­- og i live.

Program
Kl. 18.00
3 retters menu

Forret: Røget laksroulade med krydderurtecreme, plukkede salat og hjemmebagt brød. 

Hovedret: Unghanebryst med smørdampet grøntsager, runde kartofler med persille samt svampe sauce

Dessert: Jordbærsuppe med æg af vanille

Forestilling "Den Blå Engel"

Pris pr. person kr. 399,00
Inkl. Forestilling og menu

Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 295,00
Enkeltværelsestillæg kr. 150,00


Udskrevet fra: http://www.hotel-medi.dk/arrangementer/vis/artikel/den-musikdramatiske-teaterforestilling-den-blaa-engel/ Udskrevet kl. 09:05 - mandag d. 21. april 2014