Grisefest på Hotel Limfjorden i Thisted

13.jun2014
Tidspunkt: 18:30

Oplev Stine Bruun og Martin Knuden til grisefest på Hotel Limfjorden fredag d. 13. juni kl. 18.30.

"Så er der dømt Grisbas' ad libitum, Vino-Besvimo og Chater SHOW".

Glæd dig til et godt grin og herlig charter nostalgi.

Der vil blive uddelt pris til bedste udklædte...

Helstegt pattegris m. salatbar og SHOW: kr. 248,-

 

Vino-besvimo og Gris på gaflen:

 

Hæsblæsende underholdning tilsat helstegt pattegris,vino-besvimo og kitschtøj, det er ingredienserne der gør feststemningen ekstra god. Faktisk så god, at der var rift om billetterne sidste år.

 

Hotel Limfjorden gentager sidste års store publikumssucces og er endnu engang klar til at servere helstegt pattegris. Igen i år er det Stine Bruun og Martin Knudsen, der er kendt fra Limfjordsrevyen og deres juleshows samme sted, der i forklædning af Birgit & Helge sørger godt for gæsterne.

 

”Sidste år var der ikke et øje tørt, og vi glæder os til, at de kommer igen med deres humoristiske og musikalske indslag”, udtaler Lene Ulriksen fra Hotel Limfjorden.

 

Stine Bruun og Martin Knudsen er selv tidligere charter guider på Grand Canaria, hvor de kørte masser af gæster til Grisefest. Det gav de to inspiration til at lave deres helt egen Grisefest i Danmark, hvor de har overdrevet alle klichéerne og skubbet feststemningen endnu mere i vejret.

 

”Vi oplevede så mange sjove gæster og en festglæde, der nærmest var magisk, når danskerne gav den gas med vino-besvimo og dans på bordene i Spanien”, fortæller Stine Bruun.

 

”Vi lover alle vores ”chartergæster”, at vi igen i år er klar med et vanvittigt show helt i grisens ånd, og så er der igen en gevinst til bedste udklædte ”, griner Martin.

 

Det er blevet en tradition, at mange gæster gør noget ekstra ud af tøjet den aften. Nogen finder deres sjoveste tøj frem fra 80'erne med makeup der matcher og andre finder deres Camping-habit (joggingtøj) frem og pynter af med et mavebælte.

 

”Vi har fundet ud af, at jo mere gæsterne gør ud af deres tøj, jo sjovere får de det selv”, fortæller Stine, der tydligt var meget imponeret over en grisefest, hvor der mødte 10 mænd op, der alle var klædt i gamle kaptajnuniformer.


Udskrevet fra: http://www.hotel-medi.dk/arrangementer/vis/artikel/grisefest-paa-hotel-limfjorden-i-thisted/ Udskrevet kl. 13:48 - onsdag d. 23. april 2014