Julefrokost på Østergaards Hotel

10.dec2016
Tidspunkt: 18:30

Stort jule-ta'-selvbord, dinner og dansemusik og underholdning med Tørfisk.

D. 25.-26. nov., 2.-3. dec. og 9.-10. dec. 2016

Pris pr. person inkl. underholdning, musik og dans kr. 388,-

Som weekendophold i delt dobbeltværelse pr. person kr. 688,-

Julebuffet 2016:

  • Marinerede sild  m/karrysalat
  • Kryddersild m/peberrodssalat
  • Røget forrel m/røræg
  • Fiskefilet m/remolade 
  • Gravad laks m/rævesauce
  • Rejesalat
  • Skinkesalat
  • Sylte m/rødbeder og sennep
  • Rullepølse m/løg og sky
  • Tarteletter m/høns i asparges
  • Svinefilet àla mørbrad m/champignonsauce
  • Marineret nakkefilet 
  • Stegte andelår
  • Lun leverpostej m/bacon og champignon
  • Blodpølse m/sirup og sukker
  • Æbleflæsk 
  • Hvidkålssalat 
  • Rødkålssalat
  • Ris à la mande m/kirsebærsauce
  • Oste m/druer chutney og kiks
  • Brownie m/skovbær
  • Brød og smør 

Ved forudbestilling:

  • Kaffe og natmad: Aspargessuppe kr. 68,-
  • Øl, vand og vin fra kl. 18.30-01.00 kr. 368,-

Min. 10 personer og alle i selskabet

Bestil på tlf. 9712 4555 eller mail info(at)oestergaardshotel.dk

-------------------------------------------------------------------

Tørfisk

Danmarks ældste boyband Tørfisk tager turen fra Thyborøn og underholder til Østergaards Hotels julefrokoster i år. Tørfisk blev dannet i 1981 og består nu af Anker Hviid, Bent Kirk, Egon Kirk og Bent Bro. Tørfisks musik handler om livet i Vestjylland og om livet som fisker tilsat toner inspireret af irsk folkemusik.