Julekoncert med Thomas Kjellerup på Hotel Hjallerup Kro

12.dec2013
Tidspunkt: 18:30

Gå ikke glip af, når Thomas Kjellerup holder julekoncert på Hotel Hjallerup Kro. Koncerten finder sted torsdag d. 12. december og er fyldt med masser af julestemning.

Siden det store gennembrud med "Anni's sang" i 1991 har Thomas Kjellerup været en af Danmarks mest efterspurgte troubadourer. Han er en af de få herhjemme, der magter at gå alene på scenen og fastholde og bevæge publikum en hel aften - kun bevæbnet med sin akustiske guitar og sine poetiske og stemningsfulde sange.

Thomas Kjellerups særkende er de enkle, stemningsfulde tekster og de smukke og utroligt iørefaldende melodier.

Den vestjyske sangskrivers filosofi har været klar fra starten af: "En god sang kan ikke overhøres. Den har sit eget liv, og finder selv vej til publikum - med tiden...."

Han stoler med andre ord både på sine egne sange - og på publikums evne til at genkende en god sang når den er der.
Så heller ikke i fremtiden skal vi forvente at se Thomas Kjellerup slå på tromme for sig selv med det formål at vinde markedsandele og opmærksomhed. Han lader stille og roligt sine sange gøre arbejdet. Mange hundrede udsolgte koncerter overalt i landet tyder på, at de gør det godt.

Julekoncerten tager udgangspunkt i Thomas Kjellerup julesange og Hjallerup Musikforening garanterer julestemning til alle inden koncerten er omme.

Dørene åbnes kl. 18.30
Spisning kl. 19.00
Koncerten starter kl. 20.30

Billetter ikke-medlemmer: DKK 200,-
Billetter medlemmer: DKK 150,-

Koncertmenu (tilvalg til billet): DKK 115,-

Du kan også se på Hjallerup Musikforenings hjemmeside www.hjallerup-musikforening.dk

Danske Hoteller er en landsdækkende hotelkæde bestående af 16 hyggelige og populære kroer og hoteller.