Arrangementer

på Hotel Medi

Julemenu på Hotel Dagmar anno 2014

20.nov2014
Tidspunkt: 18:00

Julemenu i eventyrlige omgivelser ....

Hverdag fra den 20.11 - 20.12. (undtaget søndage)

Julemenu:

Dampet hvid fisk på spinat am branche og urteskum

2 x gris på grønlangkål

Variation af and med rødkål, kartoffel og sauce bigarade

Dansk landbrie med syltede svesker og knas

Ris-creme brulee med kirsebær, parfait og rischips

Pris pr. person DKK.

3 retter 385,00

4 retter 425,00

5 retter 485,00

 

Overnatning i forbindelse med overstående julemenu

Pris pr. person inkl. morgenbuffet DKK. 400,00 (lørdag tillæg 100,00)

 

All inkl. Juleophold

med velkomstdrink, 4 retters menu med vine, kaffe med julegodter,

overnatning og morgenbuffet

Pris pr. person DKK. 1.195,00 (lørdag tillæg 100,00)