Koncert: HUSH med Chris Minh Doky på Hotel Hjallerup Kro

08.feb2013
Tidspunkt: 20:30

Hush er en dansk popduo der har eksisteret siden 1997. Duoen består af sangeren Dorthe Gerlach og guitaristen Michael Hartmann.

Michael Hartmann har en fortid som musiker for Marie Frank, men fik i 1997 lyst til at arbejde med egne ideer. Han fik kontakt med Dorthe Gerlach, og de dannede i første omgang en gruppe med tre andre musikere, som spillede mere tempofyldt og rocket musik, end de senere er blevet kendt for.

Gruppens musik er i dag præget af simpel instrumentering, der akkompagnerer Dorthe Gerlachs stemme. Sangene adskiller sig en del fra andre danske navnes sange midt i 2000'erne med melankoli uden at være hulkende. Gruppen adskiller sig også fra andre navne ved at bruge instrumenter, der er utraditionelle i popmusik, så som mandolin, banjo og mellotron.

Gruppen tager ofte ud i nye opsætninger. Således var de i 2012 såvel på turne med DR's underholdningsorkester, og senere på året med en klassisk strygekvartet.

Når de i starten af 2013 igen tager på turne, sker det i selskab med ingen ringere end bassisten Chris Minh Doky. Chris Minh Doky er født i 1969 i en musikalsk familie med en dansk mor og en vietnamesisk far. Allerede som seks-årig lærte han at spille klaver og begyndte i gymnasiet at spille elektrisk bas. Han er i dag bassist, komponist og producer. Chris Minh Doky er uddannet i New York og fik sit gennembrud i samarbejde med guitaristen Mike Stern. Han har også spillet sammen med topnavne som David Sanborn, Michael Camillo og Michael Brecker. I 1994 dannede han sammen med sin bror Niels Lan Doky "Doky Brothers". I 1998 indledte Chris Minh Doky et samarbejde med sangerinden Sanne Salomonsen, og deres plade "In a New York Minute" giver dem en "Danish Music Award". I 2006 udgav han pladen "The Nomad Diaries".

Chris er i dag en af verdens mest anerkendte bassister på niveau med sit forbillede Niels Henning Ørsted Pedersen.

Billetter ikke-medlemmer: kr. 225,00
Billetter medlemmer: kr. 175,00

Koncertmenu kl. 19:00 på Hotel Hjallerup Kro (tilvalg til billet) pris pr. person kr. 115,00.

Læs mere og bestilt din billet her!

Danske Hoteller er en landsdækkende hotelkæde bestående af 16 hyggelige og populære kroer og hoteller.