Koncert med Anne Dorthe Michelsen og Maria Bramsen fra Tøsedrengene på Hotel Hjallerup Kro

12.apr2013
Tidspunkt: 20:30

I den korte årrække i 80'erne, hvor Tøsedrengene turnerede og udgav plader, var orkesteret blandt de allerstørste navne, hvis ikke det største navn i Danmark. I 1986 gik gruppen i opløsning, og har siden kun optrådt live en enkelt gang med 2 sange i forbindelse med Skanderborg Festivals store jubilæum i 2002.

Men sangene lever videre. Adskillige er blevet til evergreens, der synges og spilles overalt. De står i utallige sangbøger og bruges flittigt. Det er skarptskårne pophits, med mundrette og indtagende tekster, sangbare melodier, og en stærk, rytmisk nerve. For første gang siden 80'erne kan man nu opleve en hel koncert med orkesterets allerstørste sange i en helhed. Det er Tøsedrengenes to frontfigurer Maria Bramsen og Anne Dorte Michelsen, der mødes for at spille sangene live endnu engang.

Maria og Anne Dorte sang i sin tid gruppens største hits og Anne Dorte skrev gruppens tekster og enkelte melodier. Med et hold sammensat af nogle af landets bedste og mest engagerede musikere og dygtigste teknikere kan du igen opleve Tøsedrengenes sange på et fad - fremført med respekt, engagement og med Maria og Anne Dorte i front og storform.

Sangene: Slip det fri - Skoven falder - Et lysår - En stjerne under åben himmel - Drop dine løgne - Så gik der tid med det - Indianer - Bruge og bruges - Vi kan ikke leve alene - Pas på dine blå øjne - Sig du kan li' mig - På en lørdag - Vi var engang så tæt - Hør på mig - Chancen - Hvis du får brug for mig og mange flere.....

Billetter ikke-medlemmer: DKK 275,00
Billetter medlemmer: DKK 225,00

Koncertmenu (tilvalg til billet): DKK 115,00
Spisning: 19.00


Udskrevet fra: http://www.hotel-medi.dk/arrangementer/vis/artikel/koncert-med-anne-dorthe-michelsen-og-maria-bramsen-fra-toesedrengene-paa-hotel-hjallerup-kro/ Udskrevet kl. 14:45 - mandag d. 21. april 2014