Koncert med Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kack Hansen på Hotel Hjallerup Kro

27.nov2013
Tidspunkt: 18:00

På Hotel Hjallerup Kro kan du opleve Bobo Moreno, Bo Stief og Ole Kack Hansen, når de giver koncert onsdag d. 27. november.

Sangeren Bobo Moreno optræder nu sammen med pianisten Ole Kock Hansen og bassisten Bo Stief. En absolut all-star trio!

Dette er en dansk trio i verdensklasse. Den bevæger sig på tværs af genrer og tager komponister som bl.a. Cole Porter, Paul Simon, Elvis Costello, Wreeswijk, Burt Bacharach, Lennon / McCartney og sågar U2 under kærlig behandling. Numrene, hvoraf mange er kendte og med specielle budskaber, tolkes med yderst personlige og originale fingeraftryk. Sangene er i centrum med plads i en åben og virtuos stil, hvor kodeordene er musikalitet og spilleglæde i engageret kontakt med publikum.

Trioens første og længe ventede cd udgivelse ”Fifty ways to leave your lover” havde release august 2010 og har høstet store anmelderroser.

Fokus for trioen er at finde frem til netop de sange, hvor hver musikers særlige musikalitet og personlighed i samspillet får musikken til at flyde som en legende let selvfølgelighed. En sammensmeltning af Bobo Morenos alsidige og virtuose vokal, Ole Kocks smagfulde, harmoniske og solistiske univers og Bo Stiefs brede, klangfulde bas. Og så bidrager de to instrumentalister naturligvis med soli af højeste klasse.

Dørene åbnes kl. 18.00
Spisning kl. 18.30
Koncerten starter kl. 20.00

Billetter ikke-medlemmer: DKK 200,-
Billetter medlemmer: DKK 150,-

Koncertmenu (tilvalg til billet): DKK 115,-

Besøg Hjallerup Musikforenings hjemmeside www.hjallerup-musikforening.dk

Danske Hoteller er en landsdækkende hotelkæde bestående af 16 hyggelige og populære kroer og hoteller.