Koncert med Eran DD på Hotel Hjallerup Kro

14.feb2014
Tidspunkt: 18:30

Kom og oplev en skøn aften på Hotel Hjallerup Kro med koncert med Eran DD fredag d. 14. februar. Koncerten er arrangeret af Hjallerup Musikforening med mulighed for at tilkøbe lækker middag på Hjallerup Kro.

Tidspunkt: kl. 20.30
Dørene åbnes kl. 18.30

Billetter ikke-medlemmer: DKK 275,-
Billetter medlemmer: DKK 225,-

Koncertmenu (tilvalg til billet): DKK 115,-
Spisning: 19.00

Karismatiske Erann DD indledte sin musikalske karriere i starten af halvfemserne som sanger i funkbandet Zapp Zapp. Efterfølgende spillede han i duoen Drori-Hansen Furniture, sammen med gymnasiekammeraten Casper Hansen på bas, et samarbejde der afstedkom udgivelsen af to albums.

Erann debuterede i 2000 som soloartist og udgav det dobbelt platin-sælgende album Still Believing, hvilket gav ham en Danish Music Award som årets nye danske navn. Den musikalske hovedvej var hermed banet. I 2004 blev han udvalgt af Folkegaven til at skrive sangen When You Hold Me i anledning af Kronprinseparrets bryllup.

Karrieren har ført til 6 soloalbums og arbejde med andre store artister, bl.a. Søs Fenger og Nik og Jay. Erann leverer soul, funk og pop af meget høj kvalitet.

Du kan også se på Hjallerup Musikforenings hjemmeside www.hjallerup-musikforening.dk


Udskrevet fra: http://www.hotel-medi.dk/arrangementer/vis/artikel/koncert-med-eran-dd-paa-hotel-hjallerup-kro/ Udskrevet kl. 05:15 - torsdag d. 24. april 2014