Koncert med Everybodys Talking på Hotel Hjallerup Kro

11.apr2014
Tidspunkt: 20:30

Kom til koncert med det velkendte og populære band Everybodys Talking, når de gæster Hotel Hjallerup Kro. Koncerten finder sted fredag d. 11. april.

Gå ikke glip af en helt fantastisk aften.

Billy Cross, Jimmy Colding og Lars Maasbøl er antageligt kendt af de fleste – også i Vendsyssel!

Der er nu gået 10 år siden Everybody's Talking spillede deres første koncert på det hedengangne BarBlues i hjertet af København. Siden er det blevet til 4 cd udgivelser, 2 live DVD'er og flere hundrede koncerter landet over på såvel de lokale scener, som på de danske festivaler og i de helt store musikhuse i de største byer i Danmark.


Everybody’s Talking har spillet sammen og turneret siden 2002, men drengene meddeler nu, at det er tid til at skrue lidt ned for blusset, og prøve kræfter med nye initiativer, inspiration og samarbejder i andre musikalske sammenhænge. Everybody’s Talking stopper ikke helt som orkester, men indtil videre vil bandet kun spille få udvalgte koncerter årligt.

Selveste Bob Dylan bad i 1977 Billy Cross om at stille til guitarprøve i Los Angeles, da han påtænkte at anvende ham på sin kommende turne. Heller ikke Bob Dylan kunne stå for Billys eminente guitarteknik! Udover turné førte det til medvirken på Bob Dylans Street Legal og At Bodukan i årene 1977-1979.

I Danmark spillede Billy Cross i Delta Blues Band – senere navneforandring til Delta Cross Band. Han har derudover medvirket i mange andre sammenhænge, ikke mindst som producer for mange store danske artister. Jimmy Colding og Lars kender vi fra det populære Zididada med mange albums i samme navn.

Der er lagt op til en blues og rock aften af høj kvalitet når Everybody’s Talking har valgt at besøge Hjallerup Musikforening på en af deres få koncerter.

Tidspunkt: 20.30
Dørene åbnes: 18.30

Billetter ikke-medlemmer kr. 250,-
Billetter medlemmer kr. 200,-

Koncertmenu (tilvalg til billet) kr. 115,-

Spisning: 19.00

Du kan også se på Hjallerup Musikforenings hjemmeside www.hjallerup-musikforening.dk


Udskrevet fra: http://www.hotel-medi.dk/arrangementer/vis/artikel/koncert-med-everybodys-talking-paa-hotel-hjallerup-kro/ Udskrevet kl. 06:58 - fredag d. 25. april 2014