Koncert med Hans Theessink og Knud Møller på Hotel Hjallerup Kro

01.mar2013
Tidspunkt: 21:00

Hans Theessink
Hollænderen Hans Theessink har gennem årene opnået stor anerkendelse som en af Europas få rigtige "bluesmen". Hans innovative fortolkninger af bluesklassikere, den dybe stemme og akustiske slideguitar, har fået mange til at sammenligne ham med Ry Cooder.

Knud Møller
Knud Møller har i kraft af sit samarbejde med Johnny Madsen, Peter Belli og Poul Krebs m.fl. skabt sig et solidt navn både som guitarist og producer.

Plads til improvisation
Hans Theessink og Knud Møller mødtes for første gang i trioen Theessink, Nalle & Møller og fandt ud af, at deres højst forskellige guitarstil klæder hinanden super godt. De nød at spille sammen og udveksle licks - nogle gange stille følsomme toner; andre gange et sandt fyrværkeri med masser af plads til improvisation.

Da trioen stoppede samarbejdet efter forårsturen 2010, syntes Hans og Knud at det ville være en skam ikke at fortsætte deres samarbejde og blev hurtigt enige om, at danne duoen Theessink & Møller.

Musikken bliver blues, roots, americana mm. Med sin dybe, varme baryton vil Hans for det meste tage sig af sangen - og der bliver god plads til de to virtuose guitarister.

Billetter ikke-medlemmer: DKK 200,00
Billetter medlemmer: DKK 150,00

Koncertmenu (tilvalg til billet): DKK 65,00
Spisning: 20.00


Udskrevet fra: http://www.hotel-medi.dk/arrangementer/vis/artikel/koncert-med-hans-theessink-og-knud-moeller-paa-hotel-hjallerup-kro/ Udskrevet kl. 20:12 - lørdag d. 19. april 2014