Koncert med Lars Lilholt på Hotel Hjallerup Kro

08.nov2013
Tidspunkt: 18:00

Kom og oplev Lars Lilholt, når han besøger Hotel Hjallerup Kro og giver en suveræn solo koncert.

Alle kender ham og hans orkester som sværvægtere på festivalscenerne igennem flere årtier. Men der er også en anden side af Lars Lilholt og hans fantastiske sangskat, som er ukendt for de fleste danskere.

Historiefortælleren, den følsomme sanger - balladerne, fortællingerne og de langsomme smukke flot svungne melodiske sange, der ikke har kunnet høres i mange år, fordi de let drukner i de lyse sommernætters fest. De kan opleves her, hvor der det ene øjeblik er fuld gang i den - det næste øjeblik er det så stille, at man kan høre en knappenål falde til jorden.

Til en solokoncert kan Lars Lilholt opleves bevæbnet med mikrofonstativet, snakketøjet, guitaren og en kuffertfuld sange - vævende et alment menneskeligt spindelvæv af musikalske følelser, der rammer lige præcis det punkt, der får hjertet til at slå, tårer til at falde og smil til at fødes. Nyd dette lille frikvarter fra det store rockdrøn. Nyd fordybelsen, indlevelsen, stilheden, skønheden i dette helt unikke danske dybt originale bidrag til dansk sangskrivning. Hjallerup Musikforening glæder sig til en oplevelsesrig og intens aften med en skattet kunstner.

Dørene åbnes kl. 18.30
Spisning kl. 19.00
Koncerten starter kl. 20.30

Billetter ikke-medlemmer: DKK 275,-
Billetter medlemmer: DKK 225,-

Koncertmenu (tilvalg til billet): DKK 115,-

Køb billet på Hjallerup Musikforenings hjemmeside www.hjallerup-musikforening.dk


Udskrevet fra: http://www.hotel-medi.dk/arrangementer/vis/artikel/koncert-med-lars-lilholt-paa-hotel-hjallerup-kro/ Udskrevet kl. 09:14 - onsdag d. 16. april 2014