Koncert med Luke Hurley på Hotel Hjallerup Kro

28.mar2014
Tidspunkt: 21:00

Musiker Luke Hurley besøger Hotel Hjallerup Kro fredag d. 28. marts til en koncert fyldt med skønne sange og masser af stemning.

Generalforsamling afholdes kl. 19:00, og der er gratis adgang til den efterfølgende koncert for alle MEDLEMMER DER DELTAGER I GENERALFORSAMLINGEN.

Luke Hurley er en New Zealandsk guitarist og singer-songwriter, med sin helt egen unikke spillestil. Født i Kenya i 1957 og flyttede som 12 årig med forældrene til New Zealand. Allerede under opvæksten i Kenya og Zanzibar blev han inspireret af afrikansk og indisk musik, noget der fortsat sætter sit præg på hans musik. Også Mississippi John Hurt har været en stor inspirationskilde.

Luke Hurley spiller stort set alle steder i New Zealand, lige fra festivaler til gadehjørner. Han udtaler ” jeg ønsker at være uafhængig af den etablerede musikindustris begrænsninger”. Fra juli 2008 til januar 2009 turnerede han i Irland, Frankrig og Sverige. Han har turneret med store navne som Marianne Faithfull og Michelle Shocked.

Hele vejen fra Auckland til Hjallerup rejser Luke Hurley for at underholde i Hjallerup Musikforening, hvad han ser meget frem til. Det bliver en speciel og anderledes aften i selskab med denne stærke sympatiske personlighed fra Down Under.

Tidspunkt: 21.00
Dørene åbnes: Efter generalforsamlingen

Billetter ikke-medlemmer kr. 150,-
Billetter medlemmer kr. 100,-

Koncertmenu (tilvalg til billet) kr. 65,-
Spisning: 20.00

Du kan også se på Hjallerup Musikforenings hjemmeside www.hjallerup-musikforening.dk


Udskrevet fra: http://www.hotel-medi.dk/arrangementer/vis/artikel/koncert-med-luke-hurley-paa-hotel-hjallerup-kro/ Udskrevet kl. 04:09 - mandag d. 21. april 2014