Koncert med The Neighbours - i det akustiske hjørne - på Hotel Hjallerup Kro

22.mar2013
Tidspunkt: 20:30

Efter travle dage og mange gode sommerkoncerter - ikke mindst på hjemmebane i Mariehaven i Ansager - er Neighbours nu klar til at rykke indendørs med koncerten "Neighbours - I det akustiske hjørne".

Udover livekoncerter i Musik Galleriet i september og november samt på koncertsteder rundt i landet henover efteråret, har gruppen med Helge Engelbrecht i spidsen også kunnet opleves på tv-skærmene i det ganske land, når TV2 Charlie har sendt fra koncertoptagelser fra Musik Galleriet og Mariehaven.

"Jo, det er rigtigt. TV2 har købt vores koncertoptagelser Musik Galleriet og Mariehaven. Det er vi da lidt stolte over. Så når musikken også den vej langt omkring. Vi er på hjemmebane her i Musik Galleriet og Mariehaven i Ansager og har haft enorm medvind med vore akustiske koncerter. Publikum fra hele landet har de seneste fire sæsoner fundet til Vestjylland og samtlige koncerter - næsten 200 i alt - har været udsolgt. Nu kan det så opleves på tv som koncert . Det håber vi, tv-seerne vil tage godt imod også, siger Helge Engelbrecht" og fortsætter:

"Vi glæder os i øvrigt over vore forskellige muligheder med musikken, ligesom vi glæder os til at besøge Hjallerup Musikforening igen. Publikum var fantastisk, sidst vi var der, og det bliver med garanti en rigtig god og sjov aften igen".

Billetter ikke-medlemmer: DKK 250,00
Billetter medlemmer: DKK 200,00

Koncertmenu (tilvalg til billet): DKK 115,00
Spisning: 19.00

Danske Hoteller er en landsdækkende hotelkæde bestående af 16 hyggelige og populære kroer og hoteller.