Koncert med The Savage Rose på Hotel Hjallerup Kro

22.nov2012
Tidspunkt: 20:00

Legendariske Annisette er ustoppelig. Efter 45 år som frontfigur i Savage Rose er hun stadig den ultimative sangerinde og optræder med samme karismatiske kraft og stemme til koncerterne. Igennem de senere år er Annisette bakket op af et yngre hold musikere, der med stor respekt og ekstrem dygtighed har tilføjet nye dimensioner til det imponerende sangmateriale.

Sammen med disse musikere har Annisette gennem 2012 indspillet et nyt album, der udgives i sensommeren 2012. Og albummet følges op af turnéer i Skandinavien. Til koncerterne vil bandet spille mange af de nye sange, men der vil også blive rig lejlighed til at høre de gamle Savage Rose-sange.

Efter SPOT-fastivalen 2012 skrev en anmelder: "Koncerten med Savage Rose gav svar på det helt store spørgsmål: Hvor går bandet hen efter Thomas Koppel. Seks års venten bragte højtflyvende rock tilbage. Vi hører et rockband med sin egen lyd. Ikke et forsøg på at efterligne lyd fra andre lande og bands. Savage Rose er tilbage. Et internationalt rockband med sin egen sound.

(Århus Stiftstidende 6 ******)

The Saage Rose anno 2012 er:
Annisette (Vokal), Naja Koppel (Kor), Amina Carsce Nissen (Kor), Palle Hjorth (Klaver, hammondorgel og harmonika), Rune Kjeldsen (Guitar), Jacob Falgren (Bas) og Anders Holm (trommer).

Koncerten starter kl. 20:00 - dørene åbnes: 18:00

Billetter ikke-medlemmer: kr. 275,00
Billetter medlemmer: kr. 225,00

Koncertmenu kl. 19:00 (tilvalg til billet): kr. 115,00


Udskrevet fra: http://www.hotel-medi.dk/arrangementer/vis/artikel/koncert-med-the-savage-rose-paa-hotel-hjallerup-kro/ Udskrevet kl. 16:31 - lørdag d. 19. april 2014