Linie 3 Live i MCH Herning Kongrescenter

20.okt2012
Tidspunkt: 20:00

Efter otte års pause tager Linie 3 igen på landsdækkende turné. Den populære trio vender tilbage på scenen den 12. april 2012, hvor der er premiere i Tivolis Glassal, og herefter kan hele det danske publikum opleve showet, når turen går videre til landets største byer, heriblandt med en optræden i MCH Herning Kongrescenter.

Med det velkendte glimt i øjet vil Linie 3 på elegant vis føre publikum gennem et underholdende show, der som altid er bygget op omkring humor og musikalitet i skøn forening. Det hele bakkes op af Jan Glæsel og hans orkester.

Anders Bircow, Preben Kristensen og Thomas Eje mødte hinanden på Aarhus Teater i 1979, hvor de hurtigt udviklede en særlig kemi og humor sammen. De dannede Linie 3, og debuterede 21. juni samme år med 'Show For Sjov' på Jacobs BBQ i Aarhus. Der var kun plads til 50 gæster, men tit var besøgstallet næsten det dobbelte.

Igennem årene er det blevet til en perlerække af uforglemmelige, humoristiske indslag. Hvem husker ikke 'Dronningen', 'Hanne Boel', 'Lykkehjulet', 'Sanne Solonumsen', 'Madonna' m.fl.

Køb din billet og læs mere om arrangementet her!


Udskrevet fra: http://www.hotel-medi.dk/arrangementer/vis/artikel/linie-3-live-i-mch-herning-kongrescenter-2/ Udskrevet kl. 13:57 - lørdag d. 19. april 2014