Lukas Graham - Ståkoncert - i MCH Herning Kongrescenter

04.okt2012
Tidspunkt: 20:00

Lukas Graham laver ghettopop - og sætter barren op

Efter et halvt år med uhørt publikumstilbedelse og youtube-dyrkelse debuterer sangeren Lukas Graham og hans tre mand store band. Sammen med producerduoen BackBone har de skabt et dusin sjælfulde hits - spækket med så meget kant, at man kan skære sig på dem - og skrevet med så meget dybde, at man kan blive ved med at dykke i dem.

Inden albumdebuten har bandet allerede opnået en nominering til P3-Prisen, og i løbet af februar, marts og april er Store Vega tre gange blevet forvandlet til en udsolgt folkefest.

Efter at have opbygget sig et trofast livepublikum i Børneteatret på Christiania og opgraderet til mere plads på Loppen, hvor 500 alligevel gik forgæves, tog Lukas Grahams eventyr fart i efteråret, da numrene 'Ordinary Things' og 'Drunk in the Morning' blev lagt op på youtube og spredte sig som en steppeild.

Bandet, der består af Lukas 'The Duke' Graham på vokaler, Ristorp på keys, Lovestick på trommer og Magnúm på bas, kalder sig selv for en flok hårdt arbejdende musikere. Det har der været godt brug for med +45 koncerter i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland gennem foråret.

Køb din billet og læs mere om arrangementet her!


Udskrevet fra: http://www.hotel-medi.dk/arrangementer/vis/artikel/lukas-graham-staakoncert-i-mch-herning-kongrescenter/ Udskrevet kl. 05:12 - søndag d. 20. april 2014