”Michelin aften”

10.mar2012
Tidspunkt: 18:00

Kom og oplev en ægte Michelinstjernet middag i restaurant Dagmar, når den franske mesterkok Christophe Dufau gæster Hotel Dagmars køkken og kreerer en udsøgt 6 retters menu med hjælp fra hotellets egen køkkenstab.

Christophe Dufau kommer direkte fra Frankrig, hvor han driver restauranten "Les Bacchanales" der er tildelt en af de meget eftertragtede Michelinstjerner.

Menuen i hovedingredienser:

  • østers, kål og grønne tomater, anis
  • artiskok salat og aïoli af hvide mandler
  • vild fisk, dadler og "Ligure" olivener
  • lam, majs polenta og appelsin blomst
  • frisk dansk ost røget på Provencalsk måde
  • citrus ravioli og chokolade sorbet.

Pris pr. person inkl. matchende vinmenu kun kr. 895,00.

Danske Hoteller er en landsdækkende hotelkæde bestående af 16 hyggelige og populære kroer og hoteller.