Mortensaften på Hotel Medi

10.nov2016
Tidspunkt: 17:30

Mortensaften-menu

Nyd en lækker 2 eller 3 retters menu Mortensaften på Hotel Medi. Vi tilbyder også mad ud af huset.

Pris pr. person fra kr. 249,-

Forret
Cannelloni af røget laks m. peberrodscreme, anrettet m. plukkede salater og ingefærsyltede urter. Hertil safranbrød og rørt smør

Hovedret
Andesteg m. svesker & æbler, serveres m. hvide og brunede kartofler, hjemmelavet rødkål, franske kartofler og skysauce af andeskrog

Dessert
Kirsebærstracciatella m. mandelskum og chokolade

2 retter 249,-
3 retter 279,-

Bestil bord på tlf. 9715 1944 eller info(at)hotel-medi.dk

.....

And-ud-af-huset til Mortensaften

1 hel and inkl. hjemmelavet rødkål og andesauce
kr. 259,-

Forret og dessert kan tilvælges:
1 ret kr. 75,-
2 retter kr. 125,-

Bestilling til ud-af-huset er senest tirsdag d. 8. november kl. 12 på tlf. 9715 1944 eller info(at)hotel-medi.dk. Mad ud af huset afhentes senest kl. 17 d. 10. november.


Siden blev udskrevet fra: http://www.hotel-medi.dk/arrangementer/vis/artikel/mortens-aften-paa-dronninglund-hotel/ Udskrevet kl. 17:01 - lørdag d. 23. juli 2016