Mortens aften på Hotel Dagmar

10.nov2014
Tidspunkt: 18:00

Nyd en veltilberedt menu i historiske og nostalgiske omgivelser, når Restaurnat Dagmar byder på spændende Mortens aften menu

mandag den 10. november kl. 18.00

Vi tilbyder en 3 retters mortens aften menu.

  • Butternutsuppe med grillet kammusling
  • Langtidsstegt Andebryst, rodfrugte-terrin, rilette og sauce bigarade
  • Hyldebær pocheret pære og hvid chokolade

Pris pr. 2 retter DKK. 298,00 / Pris pr. 3 retter DKK. 345,00

Overnatning i forbindelse med overstående arrangement kr. 400,00 pr. person inkl. morgenbuffet. Enkeltværelsestillæg kr. 350,00 pr. døgn


Udskrevet fra: http://www.hotel-medi.dk/arrangementer/vis/artikel/mortens-aften-paa-hotel-dagmar/ Udskrevet kl. 01:44 - mandag d. 22. december 2014