Nyt show med Anders Matthesen!! - MCH Herning Kongrescenter

02.nov2012
Tidspunkt: 20:00

Hvem fanden tror du egentlig, du er? Og svarer det til, hvem du i virkeligheden er? Og bør du i det hele taget tro, at du er noget som helst?

Cellerne i kroppen fornyer sig hele tiden. Det samme gør ens spejlbillede, frisure, garderobe, meninger, kæreste, vaner og venner. Alle de ting, der er med til at definere dig, kan nemt skiftes ud - selv dit navn. Så hvem fanden er man så? Og ændrer det sig løbende? Bør man i virkeligheden gøre status hver mandag og evt. tage navneforandring til noget mere passende hver weekend?

Kan der evt. være en stor gevinst ved at analysere de faste vaner, mønstre og holdninger, der muligvis giver én et falsk og begrænset billede af én selv og dermed også sætter grænser for, hvad man kan og ikke kan?

Kan man stadig være "Anden" som 36 årig? Og er "Anden" og "Anders" overhovedet den samme person? Det er nogle af de mange spørgsmål, der ligger til grund for Anders "Anden" Matthesens nye oneman show "ANDERS", der har premiere i efteråret 2012. Om vi får svar på alle disse spørgsmål er endnu uvist - at vi får noget at grine af er dog 100% garanteret!

De seneste par år har komikeren gennemgået en storm af personlige udfordringer, en række store omvæltninger, livsmæssige overvejelser og i det hele taget ladet sig udfordre af livet, dets foranderlighed og alt hvad det byder på - på godt og ondt. Om det er en midtvejskrise, fødselsdepression eller anden form for nedtur - eller snarere en livsmæssig åbenbaring eller ny lykkefølelse, der har kridtet banen op for Anders Matthesens nye show, vides ikke.

"ANDERS" er det 6. onemanshow fra Anders "Anden" Matthesen. Sidst Matthesen var på solo-turné var det med showet "Anders Matthesen ... vender tilbage", der tog publikum og anmelderne med storm og solgte over 200.000 billetter og mere end 100.000 dvd'er.

Fra afslutningen af sidste show til premieren på det nye er der gået næsten 3 år, hvilket er en temmelig lang pause for en komiker. Især når det gælder Danmarks mest produktive og hårdtarbejdende komiker. Der er med andre ord VIRKELIG sparet op og lagt i kakkelovnen til en fantastisk oplevelse for både nye og gamle Matthesen fans.

I den mellemliggende periode har Anders optrådt i ny og næ på små klubber og ved foreningsarrangementer, hvor han har testet og destilleret nye idéer og stilarter på scenen. Derudover er tiden gået med at reflektere over livet (det nye og det gamle), lade op og samle ny inspiration.

"Mine shows følger stort set altid min personlige udvikling. Hver gang jeg når til et nyt sted i mit liv, plejer det at resultere i et show. Det er derfor de indtil nu har været så forskellige" - udtaler Anders Matthesen. Hvordan det nye show bliver, er som sædvanligt noget man må vente til premieren med at finde ud af. "Jeg kan kun sige, at jeg virkelig har gjort mig umage! - Nej vent! - Jeg kan da også løfte sløret for, at det bliver psyko sjovt!!"

Køb din billet og læs mere om arrangementet her!

Danske Hoteller er en landsdækkende hotelkæde bestående af 16 hyggelige og populære kroer og hoteller.