Nytårsmenu (ud af huset) på Hotel Ringkøbing

31.dec2012
Tidspunkt: 00:00

Bestil Hotel Ringkøbings fantastiske nytårsmenu og nyd den hjemme.

Tapas-platte bestående af:
Vildsvinepate med sherry/æblegele og saltbagt mandel.
Løjrom, syrnet fløde og fint hakkede rødløg i vol au vent.
Hønsesoufleroulade med peberrodssne og sprødt skind.
Bresaola med oliventapanade og parmesanchips.

Grillet krondyrfilet - barderet med italiensk skinke og frisk bøffel mozzarella, serveret med glacerede skalotteløg, sauce af kraftig vildtsky nedkogt med madeira, samt små smørstegte kartofler.

Anretning med blød chokolade fudge - karamelcreme i moccavædet bisquit, hertil bær i sirup og sprød crumble.

Pris pr. couvert kun kr. 279,00 (minimun 2 couverter)

Udvid jeres nytårsmenu til 5-retter:
Cremet hummer-bisque, spændende osteanretning - 4 forskellige oste - 5 retter kun kr. 349,00 pr. couvert.

Afhentes inden kl. 16.00. Bestilles senest 29. december

Danske Hoteller er en landsdækkende hotelkæde bestående af 16 hyggelige og populære kroer og hoteller.