Påskemenu på Hotel Søparken

28.mar2013
Tidspunkt: 18:00

Skal familien inviteres på en lækker påskemenu?

Så kan vi anbefale Hotel Søparkens fantastiske menu som serveres i Restaurant Vinhuskælderen den 28., 29., 30. og 31. marts 2013.

Vælg mellem 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter

Forretter:

  • Rejecocktail
  • Røget andebryst med portvins dressing
  • Laks royal med champignon a la creme

Hovedretter:

  • Lammekrone med mint, pommes rissole og sauce
  • Kalvefilet med grøntsags timbale, kartofler og sauce
  • Unghanebryst med grøntsagssaute og bagt kartoffelmos

Desserter:

  • Bananasplit
  • Pandekager med is
  • Bourgone pære med rørt is

Pris for 2 retter kun kr. 165,00 pr. person
Pris for 3 retter kun kr. 185,00 pr. person

Husk at bestille bord på telefon +45 9824 4577

Danske Hoteller er en landsdækkende hotelkæde bestående af 16 hyggelige og populære kroer og hoteller.