Ribes kulturnat er en anderledes kulturnat

13.okt2013
Tidspunkt: 17:00

Ribes Kulturnat er en historisk totaloplevelse med drama, musik, kunst, fortælling, gøgl, optrin m.m. i Ribes smukke middelalderlige bykerne.

Overalt i byen - på de brostensbelagte gader og stræder, torve og pladser, i den statelige domkirke og den mere ydmyge Sct. Catharinæ Kirke, på byens museer, biblioteket, biografen, Det Gamle Rådhus, på caféer og restuaranter og mange flere steder - levendegøres historier og personer dels fra Ribes egen historie dels fra alle tiders sagn, myter og fortællinger og historie.

Byens gamle gadelamper og anden moderne belysning slukkes. Nattens lys er i stedet levende og stammer fra fakler og bål, så deltagerne kan få den intense stemning helt ind under huden. I tusmørket vil man opleve, hvordan hvert eneste gadehjørne og hver eneste snoning i de skæve stræder, byder på nye blafrende synsindtryk og oplevelser for hele familien.

I forbindelse med Ribes Kulturnat søndag den 13. oktober tilbyder Hotel Dagmar overnatning i dobbeltværelse til 800,00 kr. & familieværelse 1.000,00 kr. inkl. morgenbuffet.

Danske Hoteller er en landsdækkende hotelkæde bestående af 16 hyggelige og populære kroer og hoteller.