Schou-Tur Revy 2013

28.sep2013
Tidspunkt: 18:00

Dinner Show - Det andet største ensemble i Danmark

... Her får du revyshow før, under og efter middagen.

Efter en herlig Schou-Tur 2012 starter nu en ny Schou-Tur 2013 med premiere fredag den 20. september 2013.

Jan Schou & Co. er for 9. år klar til at give publikum forrygende underholdning med revy, varieté, sang, artisteri og dans i et sprudlende, musikalsk, opfindsomt, vittigt og overdådigt show.

Med Jan Schou på scenen er der garanti for masser af gode grin i aftenens løb. Hans tro følgesvend m/k Susanne Breuning har naturligvis herlige Asta, der ikke er bleg for at give en hånd med ved serveringen, med i revybagagen, som også indeholder dansesko. Som altid er det Kenneth Sichlaus Trio, der sørger for den smukke musikalske indramning. 

Showet kører hver fredag og lørdag, til og med lørdag den 30. november 2013 (dog holder skuespillerne fri i uge 41 + 42). 


Program:
Kl. 18.00
 Sang & velkomst i Hallen af skuespillerne
Kl. 18.30 Dørene åbnes til 3 retters middag og revy show
Kl. 22.00 Musik og dans til kl. 01.00 (starttidspunktet med musik og dans er et cirka tidspunkt) 

Pris pr. person kr. 575,00
Inkl. revyshow, 3 retters middag, samt musik og dans. 

Pris pr. person kr. 925,00
Inkl. revyshow, 3 retters middag, musik og dans, overnatning i delt dobbeltværelse og morgenbuffet.

Tillæg:
Lørdagstillæg kr. 50,00 pr. person
Enkeltværelsestillæg kr. 350,00 

Bestil din billet allerede i dag. Ring på telefon +45 5544 3003

Revyen spillede i foråret på Østergaards Hotel i Herning og fik storslåede anmeldelser. Du kan læse en af anmeldelserne på dette link: http://www.herningbladet.dk/artikler/underholdning-i-topklasse-p%C3%A5-%C3%B8stergaards-hotel

Medvirkende:
Jan Schou, Susanne Breuning, Kenneth Sichlau, Alexander Arli, Sara Gadborg, Pernille Carmohn, Frderikke Maarup Viskum og Morten Lützhøft.

Menu: Rejesalat med friske danske rejer vendt i creme fraiche sammen

           med agurk, selleri, æbler og dild.

           Kalvefilet med damper bønner vendt med sesam og nødder og bagte

           rodfrugter. Hertil skysauce og kartofler.

           Pære Tarte Tatin, lakridscreme og frisk fennikel salat.

 

 

 


Udskrevet fra: http://www.hotel-medi.dk/arrangementer/vis/artikel/schou-tur-revy-2013-3/ Udskrevet kl. 11:04 - onsdag d. 23. april 2014