Tommy Seebach Show med Daus band på Nordjyllands Mediecenter

26.okt2012
Tidspunkt: 20:00

En hyldest til Tommy Seebach

Seebach har tryllet det ene hit efter det andet ud af ærmet, og masser af sange er allerede blevet evergreens, bl.a. Disco Tango, Krøller eller ej og Hip hurra, det' min fødselsdag - dansevenlige 'syng-med-sange', der spilles igen og igen.

Når man hører Tommy Seebachs glade stemme, er ingen i tvivl: han var en person, der levede sin musik helt ud; en helt igennem glad dreng, der var i sit es, når han bare kunne få lov til at spille og synge.

Erik Sletting er Tommy Seebachs fætter og har den samme glade stemme og indlevelse i musikken. Erik har været professionel spillemand i mange år og har selvfølgelig altid haft Tommys musik med på repertoiret. Mange har endda troet, at Tommys stemme var indspillet på bånd, når Erik har serveret en Seebach-sang - og selv Ivan Pedersen, bl.a. kendt fra Backseat og Laban, har udtalt: " Det' løgn - der er ikke to af den slags!"

Men jo, den er go' nok - den anden af slagsen kan opleves i Nordjyllands MedieCenter!

Daus band er:
Debbie Cameron: Percussion & sang
Erik Sletting: Sang
Jesper Daus: Keyboard
Allan Franch: Trommer
Ole Møller: Guitar
Martin Hjernøe: Bas

Om showet:
Tommy Seebach Show spænder musikalsk fra Sir Henry tiden med klassikere som 'Annie got a Date' og 'Mr. Joyfull' til de kendte Melodi Grand Prix hits, men også mange af Tommys øvrige træffere er på repertoiret. 'En Pyjamas for to' , 'Lucky Guy', 'I´m in Love' og alle de andre fremføres i dyb respekt for Tommys originale versioner.


Udskrevet fra: http://www.hotel-medi.dk/arrangementer/vis/artikel/tommy-seebach-show-med-daus-band-paa-nordjyllands-mediecenter/ Udskrevet kl. 14:44 - mandag d. 21. april 2014