Vildt Aften på Hotel Dagmar

02.nov2013
Tidspunkt: 18:00

Nyd en spændende 4 retters vildtmenu, naturligvis med fokus på årstidens vildt og lokale råvarer.

Under middagen byder Ribes lokale vægter på historiske fortællinger.

  • Kraftig vildt-consomme med confit af vildand
  • Duebryst på efterårsløg, æbler og urter
  • Kotelet af dyreryg med farseret morkel, pommes Fondant, sauce Mysteric og morkelskum
  • Chokolade dessert med kvæde-iscreme

Pris pr. person kr. 425,00

Overnatning i forbindelse med overstående arrangement kr. 400,00 pr. person inkl. morgenbuffet. Enkeltværelsestillæg kr. 350,00 pr. døgn


Udskrevet fra: http://www.hotel-medi.dk/arrangementer/vis/artikel/vildt-aften-paa-hotel-dagmar/ Udskrevet kl. 05:16 - torsdag d. 24. april 2014