Walking With Dinosaurs i Jyske Bank BOXEN

12.okt2012
Tidspunkt: 15:00

DE STYREDE JORDEN FOR 200 MILLIONER ÅR SIDEN...

Til efteråret kan du komme helt tæt på fortidens store kæmper, når et af verdens mest imponerende shows, "Walking with Dinosaurs", vender tilbage til Danmark!

"Walking with Dinosaurs" tager publikum på en imponerende rejse tilbage i tiden og viser hvordan dinosaurerne levede deres liv, hvordan de så ud og hvordan de dagligt kæmpede for overlevelse.

15 dinosaurer i naturlig størrelse vækkes til live i Jyske Bank Boxen og giver publikum en oplevelse for livet! Flokken af dinosaurer tæller bl.a. Tyrannosaurus Rex og den kæmpemæssige Brachiosaurus, der er 11 meter høj og mere end 17 meter lang - større end 4 bybusser oven på hinanden. De livagtige, næsten "levende", dinosaurer bevæger sig helt naturtro blandt publikum.

Den charmerende palæontolog, Huxley, leder publikum gennem jordens fascinerende udvikling. Lige fra der blot var ørken, henover udviklingen fra trias- til jura-tiden. Jorden splittes til kontinenter, havene skabes, vulkaner går i udbrud og leder frem til det kometnedslag, der i sidste ende fører til dinosaurernes udryddelse.

Showet er oprindeligt skabt i Australien, og det har taget over et år og kostet mere end $20 millioner at producere. Kombinationen af den nyeste teknologi, special effects, lyd og lys har gjort det muligt at genoplive dinosaurerne i naturlig størrelse, og sætter en helt ny standard inden for live-underholdning.

Køn din billet og læs mere om dette spændende arrangement her!

Danske Hoteller er en landsdækkende hotelkæde bestående af 16 hyggelige og populære kroer og hoteller.