Tørfisk

20.apr2012
Tidspunkt: 20:00

TØRFISKs nyeste CD "STILL GOING WRONG" er med til at markere gruppens 30 års jubilæum. CD'ens 13 helt nye sange berører nok engang mange forskellige emner, lige fra politiktis, en sang om TØRFISK'ene tænkt som kvinder, en tur til Amerika, lægevidenskaben og om at synge som Bob Dylan. Sange om afsked, en storm og om kongen af Weber - grillen og meget mere.

Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland. Thyborøn-gruppen TØRFISK hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene Irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. De synger, spiller og underholder, så det er en fryd - med typisk vestjysk charme, som ikke er til at stå for - og er en stensikker succes med deres lytteværdige, morsomme og exceptionelle repertoire. Samtidig er TØRFISK drengene dygtige musikere, som forstår at udnytte musikken sammen med deres helt stærke side: de karakteristiske, vestjyske, forblæste mande-stemmer.

TØRFISK's skæve, finurlige og vedkommende tekster afslører masser af fin sans for tilværelsens sjove sider. Kombineret med friske melodier og udadvendt optræden er underholdningen på topplan. Naturlig charme, humor og ægthed er TØRFISK i en nøddeskal.

Med en masse erfaring fra den danske musikscene, og med 16 CD'er og 2 DVD udgivelser i "nettet" har TØRFISK stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet og vel at mærke med den samme besætning, som da det hele startede med TØRFISK i 1981.

Køb billetter...
Billetpris inkl. gebyr: 265 kr.


Udskrevet fra: http://www.hotel-medi.dk/arrangementer/vis/artikel/toerfisk/ Udskrevet kl. 01:16 - lørdag d. 19. april 2014