Nyhedsbrev

Modtag gode tilbud direkte i din indbakke

Læs mere

 

På Hotel Medi finder du altid et godt tilbud, uanset om du har brug for en almindelig hotelovernatning, et romantisk weekendophold, en oplevelsesrig miniferie for hele familien, golfferie, eller har brug for gode rammer til en festlig firmafest, rund fødselsdag eller et koncentreret kursusforløb. Vores varemærke er kvalitet til fornuftige priser, hvor alle kan være med.

Hotellet ligger centralt placeret både i Ikast, men også i Jylland og er derfor et oplagt valg til din næste ferie. Kunstoplevelserne ligger på stribe i vores område, f.eks. vores lokale skulpturpark med værker af bl.a. Bjørn Nørgaard. Eller tag en tur til Herning, som rummer mange spændende museer.

Indenfor ½ times kørsel kan tilbydes golfspil på mindst 3 golfbaner i topklasse, med hvem vi har attraktive greenfee aftaler. I kan også shoppe i et overdækket strøgcenter. Bilen kan blive på hotellet, da der er gratis bybusser i Ikast.

Efter en hel dag med aktivitet enten i naturen, med kulturelle oplevelser eller shopping kan I slappe af i Ikast Svømme- og wellnesscenter, som vi har et samarbejde med, så I kan komme gratis ind at svømme.

Vi har valgt at satse på veluddannede medarbejdere og bidrager selv til at højne branchens standard ved at uddanne et stort antal elever. Hvert år til jul afholdes f.eks. elevmesterskaber for alle kokkeelever i Danske Hoteller A/S.

Vi bestræber os meget på, at give vores gæster gode oplevelser, og vores dygtige medarbejdere står til rådighed, hvis der opstår behov under opholdet.

Da Hotel Medi er et cityhotel, kan der forventes støj fra de omkringliggende aktiviteter.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!