Velkommen til Hotel Medi

Velkommen til Hotel Medi i Ikast. Hotellets centrale placering giver gode muligheder for udflugter til de nærliggende byer Herning og Silkeborg og ikke mindst de naturskønne hedeegne. Hotellet består af 57 værelser med alle moderne faciliteter.

På Hotel Medi er der er der altid et godt tilbud uanset om du har brug for en almindelig hotelovernatning, et romantisk weekendophold, en oplevelsesrig miniferie for hele familien, golfferie, eller har brug for gode rammer til en festlig firmafest, rund fødselsdag eller et koncentreret kursusforløb. Vores varemærke er kvalitet til fornuftige priser, hvor alle kan være med.

Vi er ambassadører for vores lokalområde og er altid klar til at hjælpe med idéer til aktiviteter, seværdigheder og oplevelser i Midtjylland. Det er vores filosofi, at glade medarbejdere skaber gode miljøer og en god service i dagligdagen, hvorfor vi har valgt at satse på veluddannede medarbejdere og bidrager selv til at højne branchens standard ved at uddanne et stort antal elever.

Hvert år til jul afholdes f.eks. elevmesterskaber for hele kædens mange kokkeelever.

Vi bidrager til et bæredygtigt miljø ved at bruge miljøvenlige rengøringsmidler og udskifter løbende gamle lyskilder ud med enten strømsparepærer eller LED-belysning. Desuden er alle TV-apparater udskiftet med strømsparende fladskærme.

Vi bestræber os meget på, at give vores gæster gode oplevelser, og vores dygtige medarbejdere står til rådighed, hvis der opstår behov under opholdet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!


Udskrevet fra: http://www.hotel-medi.dk/information/om-hotel-medi/ Udskrevet kl. 02:35 - fredag d. 25. juli 2014