Hoteloversigt

Vi har hoteller i hele Danmark

Hotel Limfjorden i Thisted ligger direkte ned til fjorden og har en storslået udsigt. Et nyrenoveret, komfortabelt hotel med mange faciliteter.

Facebook Læs mere

I den hyggelige by Aabybro mellem Aalborg og Blokhus ligger Hotel Søparken med en dejlig udsigt over sø og grønne områder.

Facebook Læs mere

Hotel Phønix har en central beliggenhed i Brønderslev og kun ca. 25 km nord for Ålborg. Med nem adgang til Nordjyllands mange attraktioner.

Facebook Læs mere

Hotel Hjallerup Kro blev opført i 1858 og er kendt for sin hyggelige krostemning og serverer ægte dansk kromad. Kroen ligger centralt mellem Aalborg og Frederikshavn.

Facebook Læs mere

En naturskøn egn omkranser Dronninglund Hotel, der med sin charme og centrale beliggenhed er en god base for en dejlig ferie/weekend.

Facebook Læs mere

Ved byens torv ligger Hotel Ringkjøbing - byens ældste hus, opført ca. år 1600. Her i byens kerne opleves intim og hyggelig atmosfære.

Facebook Læs mere

Østergaards Hotel er et hyggeligt hotel med miljø og atmosfære, som ligger i hjertet af Jylland. Hotellet ligger i gåafstand til centrum af Herning.

Facebook Læs mere

Hotellet ligger centralt placeret i Ikast med gode muligheder for udflugter til de nærliggende byer Herning og Silkeborg og ikke mindst den skønne natur.

Facebook Læs mere

Hotel Årslev Kro har en central beliggenhed med kun ca. 10 km til centrum af Århus og nem adgang til mange attraktioner i området.

Facebook Læs mere

Hotel Vildbjerg - kendt som "hele egnens spisested" - er beliggende i et område med mange spændende natur- og kulturoplevelser.

Facebook Læs mere

Det helt ny renoverede og charmerende Hotel Falken i Videbæk ligger centralt ved hovedvej 15 mellem Ringkøbing og Herning.

Facebook Læs mere

Hotel Dagmar fra år 1581 er med sin beliggenhed på Domkirke-pladsen i Ribe et naturligt mødested for forretnings-, ferie- og weekendgæster.

Facebook Læs mere

Moderne hotel midt på Fyn. Hotellet ligger i dejlige, grønne omgivelser, hvorfra der er nem adgang rundt til naturskønne områder.

Facebook Læs mere

Charmerende kro på Sydsjælland og byder på gamle krotraditioner og moderne faciliteter i smuk forening. Godt en times kørsel fra København.

Facebook Læs mere

Hotel Frederik d. II i Slagelse er med den centrale beliggenhed og gode service et naturligt valg, når du skal på en lille ferie, holde fest eller møde.

Facebook Læs mere

Hotel Vinhuset i Næstved har siden 1778 været Byens Hotel. Dele af den fantastiske bygning går helt tilbage til 1500-tallet.

Facebook Læs mere

Hotel Marina er beliggende tæt ved Grenå havn og med direkte udsigt over Kattegat. Hotellet har tæt adgang til nogle af Danmarks bedste badestrande.

Facebook Læs mere

Hoteloversigt

Find vores hoteller her

Hotel Marina Hotel VinhusetHotel Menstrup KroHotel Frederik d.IIHotel Vissenbjerg StorkroHotel DagmarHotel MediØstergaards HotelHotel FalkenHotel RingkøbingHotel VildbjergHotel LimfjordenHotel SøparkenDronninglund HotelHotel Hjallerup Kro Hotel PhønixHotel Årslev Kro

RING MIG OP

Udfyld med navn og telefonnummer, så ringer vi dig op.

(*)
(*)