Besøg et af vores andre hoteller

Hotel Limfjorden

Hotel Limfjorden ligger direkte ned til fjorden og har en storslået udsigt. Et nyrenoveret, komfortabelt hotel med mange faciliteter.

Facebook Læs mere

Hotel Søparken

I den hyggelige by Aabybro mellem Aalborg og Blokhus ligger Hotel Søparken med en dejlig udsigt over sø og grønne områder.

Facebook Læs mere

Hotel Hjallerup Kro

Hotel Hjallerup Kro blev opført i 1858. Efter omfattende restaurering fremtræder kroen i dag som et komfortabelt moderne hotel.

Facebook Læs mere

Dronninglund Hotel

En naturskøn egn omkranser Dronninglund Hotel, der med sin charme og centrale beliggenhed er en god base for en dejlig ferie/weekend.

Facebook Læs mere

Hotel Ringkøbing

Ved byens torv ligger Hotel Ringkjøbing - byens ældste hus, opført ca. år 1600. Her i byens kerne opleves intim og hyggelig atmosfære.

Facebook Læs mere

Østergaards Hotel

Østergaards Hotel er et hyggeligt hotel medmiljø og atmosfære, som ligger i hjertet af Jylland. Hotellet ligger i gåafstand til centrum.

Facebook Læs mere

Hotel Medi

Hotel Medi er blevet gennemgribende renoveret med ny facade, flot café samt nyindrettede værelser. I 2006 er der bygget 21 nye værelser.

Facebook Læs mere

Hotel Vildbjerg

Hotel Vildbjerg - kendt som "hele egnens spisested" - er beliggende i et område med mange spændende natur- og kulturoplevelser.

Facebook Læs mere

Hotel Falken

Det helt ny renoverede og charmerende Hotel Falken ligger centralt ved hovedvej 15 midt mellem Ringkøbing og Herning.

Facebook Læs mere

Hotel Menstrup Kro

Kgl. priviligeret kro i mere end 200 år med gamle kro traditioner og moderne faciliteter i smuk forening. Godt en times kørsel fra København.

Facebook Læs mere

Hotel Vissenbjerg Storkro

Moderne hotel midtpå Fyn - midt i Danmark, beliggende så centralt at 80% af Danmarks befolkning kan nå hotellet indenfor to timer.

Facebook Læs mere

Hotel Frederik d. II

Hotel Frederik d. II er med den centrale beliggenhed og gode service et naturligt valg, når du skal på en lille ferie, holde fest eller møde.

Facebook Læs mere

Hotel Dagmar

Hotel Dagmar fra år 1581 er med sin beliggenhed på Domkirke-pladsen, et naturligt mødested for forretnings-, ferie- og weekendgæster

Facebook Læs mere

Hotel Vinhuset

Hotel Vinhuset har siden 1778 været Byens Hotel. Dele af den fantastiske bygning går helt tilbage til 1500 tallet.

Facebook Læs mere

Hotel Phønix Brønderslev

Hotel Phønix har en central beliggenhed i byen, og kun ca. 25 km nord for Ålborg. Med nem adgang til Nordjyllands mange attraktioner.

Facebook Læs mere

Hotel Årslev Kro

Hotel Årslev Kro har en central beliggenhed med kun ca. 10 km til centrum af Århus og nem adgang til mange attraktioner i området.

Facebook Læs mere


Udskrevet fra: http://www.hotel-medi.dk/information/vores-hoteller/ Udskrevet kl. 06:14 - mandag d. 28. juli 2014