Julemad

på Hotel Medi

3 retters julemenu

Kun i huset - serveres mellem 17.00 og 21.30

Forret
Cremet muslingesuppe parfumeret med Pernod
Ingefær syltede urter & krystalliseret rødbede
Hertil urtebrød

Hovedret
Rosa stegt andebryst
Med kold rødkålssalat med appelsin og soltørrede tranebær
Nødde-kartoffel og druesauce tilsmagt med Calvados

Dessert
Ris a la' mande
Med mandel krokant, marinerede appelsiner og orange sauce

1 ret kr. 228,-
2 retter kr. 258,-
3 retter kr. 288,-

Det store julebord

Kun i huset ved min. 25 couv.

Det store julebordet byder på:

  • Udvalgt Sild med hjemmerørt karrysalat
  • Rullepølse med sky, rå løg & karse
  • Hotel Medi's Sylte med sennep & rødbede
  • Laks Bellevue anno 2017
  • Køkkenchefens Cremede blåmuslingesuppe parfumeret med Pernod
  • Petit Fiskefilet med remoulade & citron
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Lune frikadeller med stuvet hvidkål
  • Hotellets egen lune leverpostej med ristede svampe og "sprød grissebasse"
  • Sprødstegt Ribbenssteg med hjemmelavet rødkål
  • Stegt julemedisterpølse med brunede kartofler & grønlangkål
  • Svinemørbrad med champignon a la' creme
  • Rosa stegt andebryst med rødkål/appelsin salat
  • Æbleflæsk
  • Oste med salt, sødt & sprødt
  • Skær selv brødbuffet & smør
  • Ris a la' mande med kirsebær sauce

Pris pr. Couv. kr. 378,-

Det store Julebord på Hotel Medi afholdes følgende dage:
(Min. 25 kuverter)

  • Fredag d. 24 november 2017
  • Lørdag d. 25 november 2017
  • Lørdag d. 2 december 2017

Lille julebord

Velegnet til ud-af-huset - min. 15 personer

  • Marinerede sild med karrysalat
  • Kryddersild med kapers og rødløg
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Røget laks med asparges
  • Sylte med rødbeder og sennep
  • Frikadeller med stuvet julekål
  • Ribbenssteg med rødkål
  • Ris alamande med kirsebærsauce
  • Inkl. husets brød og smør

Pris pr. person kr. 248,-