Julemad

på Hotel Medi

3 retters julemenu

Kun i huset - serveres mellem 17.00 og 21.30

Forret
Cremet muslingesuppe parfumeret med Pernod
Ingefær syltede urter & krystalliseret rødbede
Hertil urtebrød

Hovedret
Rosa stegt andebryst
Med kold rødkålssalat med appelsin og soltørrede tranebær
Nødde-kartoffel og druesauce tilsmagt med Calvados

Dessert
Ris a la' mande
Med mandel krokant, marinerede appelsiner og orange sauce

1 ret kr. 228,-
2 retter kr. 258,-
3 retter kr. 288,-

Lille julebord

Velegnet til ud-af-huset - min. 15 personer

  • Marinerede sild med karrysalat
  • Kryddersild med kapers og rødløg
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Røget laks med asparges
  • Sylte med rødbeder og sennep
  • Frikadeller med stuvet julekål
  • Ribbenssteg med rødkål
  • Ris alamande med kirsebærsauce
  • Inkl. husets brød og smør

Pris pr. person kr. 248,-