Alle har brug for et weekendophold med romantik for 2, en dejlig oplevelse med den nærmeste familie eller nogle gode venner.

Hotel Medi i Ikast tilbyder dejlige weekendophold, hvad enten du ønsker afslapning med fokus på gastronomi, et spændende museumsbesøg og shopping i det Midtjyske eller måske en vandrertur ved Vesterhavet en times kørsel fra hotellet.

Fælles for alle weekendophold er, at du er i centrum og får nogle gode minder med hjem fra det dejlige Midtjylland. Husk at du kan bestille et weekendophold til et af vore arrangementer i vores eventkalender (tillæg ved enkelte arrangementer).

Priser er kun kr. 595,00 pr. person pr. dag, fra lørdag til søndag.

Opholdet indeholder:

  • Kaffebord lørdag eftermiddag
  • 3-retters aftenmenu eller buffet
  • Overnatning i delt dobbeltværelse
  • Stor dansk morgenbuffet søndag morgen

Aftenmenuen til Hotel Medis weekendophold kan veksle mellem en 3-retters menu eller buffet, der sammensættes af hotellets køkkenchef, alt efter årstidens råvarer og tilgængelighed.

Hotel Medi tilbyder også tillægsovernatninger i forbindelse med forlængede weekendophold til meget attraktive priser, hvor du kan ankomme tidligere eller afrejse senere.

Prisen er inkl. gratis entré til Ikast Svømmecenter.

Pris fra fredag til lørdag eller fra søndag til mandag er kun kr. 400,00 pr. person (i forbindelse med overnatning fra lørdag til søndag) inkl. en 2-retters menu og stor dansk morgenbuffet.

Enkeltværelsestillæg kr. 300,00 pr. overnatning.

Kontakt receptionen på Hotel Medi, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål, og reservere dit næste weekendophold.

Weekendophold

på Hotel Medi


Udskrevet fra: http://www.hotel-medi.dk/overnatning/opholdstyper/weekendophold/ Udskrevet kl. 05:14 - torsdag d. 29. januar 2015