Menu A

  • Kyllingesalat med karry, sprødstegt bacon og husets brød
  • Helstegt kalvefilet med svampesauce og kartoffelkage, hertil årstidens garniture
  • Hjemmelavet islagkage med bærcoulis og frisk frugt

Pris kr. 318,00 pr. couvert

Menu B

  • Dampet og røget laks med lime og urtedressing, hertil husets brød
  • Krydderstegt oksemørbrad med rødvinssauce, kartofler rissolles og grønt sauté
  • Husets desserttallerken med udvalg af is, kage og frisk frugt

Pris kr. 338,00 pr. couvert

Menu C

  • Rejecocktail med husets dressing samt friskbagt brød
  • Oste/urtefyldt unghanebryst med dijoncreme og ristede kartofler, hertil dagens garniture
  • Sprød nøddekurv med is trio og friske frugter

Pris kr. 298,00 pr. couvert

Buffet

  • Røget laks med asparges
  • Rejer med citron og mayonnaise
  • Hønsesalat med ananas og bacon
  • Glaseret skinke med flødekartofler
  • Helstegt oksefilet samt dagens kartoffel
  • Blandet salat med dressing
  • Pastasalat med soltørrede tomater og oliven
  • Udvalg af husets kager og friske frugter

Pris kr. 268,00 pr. couvert
(min. 20 pers.)

Konfirmation

Se menuerne her


Udskrevet fra: http://www.hotel-medi.dk/selskab/konfirmationsmenu/ Udskrevet kl. 05:18 - fredag d. 21. november 2014