Menu 1

Forret

Rejecocktail anno 2017 anrettet i sprød filokurv m/ langtidsbagte cherrytomater, saltede mandler, balsamico glace samt stegte tigerrejer som pynt

Hertil koldhævet durumhvede, rørt smør & hj.lavet thousand island

.....

Hovedret

Farseret kalkun m/ pom. Risollees, bønner bonne femme, mild barbeque sauce,   grøn salat & dressing

.....

Dessert

Halv ananas m/ frugtsalat, is og chokoladepynt

 

Pris pr. couvert kr. 338,-

Menu 2

Forret

Laks på 3 måder: 

Limemarineret i sprød kåbe, letrøget laksetatar i syrnet fløde & lakse mousse

Anrettet m. peberrodscreme, syltet fennikel & japansk tangsalat.

Hertil koldhævet durumhvede & rørt smør

.....

Hovedret

Helstegt oksefilet
m/ timian kartofler, rødvins sauce, baconfyldte tomater, grønsags sauté
samt grøn salat & dressing 

.....

Dessert

Husets dessert tallerken

Kage, is & mousse

 

Pris pr. couvert kr. 358,-

Konfirmation

Se vores menuforslag


Siden blev udskrevet fra: http://www.hotel-medi.dk/selskab/konfirmationsmenu/ Udskrevet kl. 00:18 - mandag d. 20. februar 2017