Menu 1

Forret

Rejecocktail anno 2016 anrettet i sprød filokurv med langtidsbagte cherrytomater, vagtelæg, saltede mandler, balsamicoglace, stegte tigerrejer som pynt.

Hertil koldhævet durumhvede, rørt smør & hjemmelavet thousand island

.....

Hovedret

Farseret kalkun med råstegte kartofler, bønner bonne femme i baconsvøb, mild barbeque sauce, grøn salat & dressing

.....

Dessert

Halv ananas med frugtsalat, is og chokoladepynt

 

Pris pr. couvert kr. 338,-

Menu 2

Forret

Unghaneroulade m. urtesoufflé med langtidsbagte cherrytomater, vagtelæg, saltede mandler. Hertil koldhævet durumhvede, rørt smør & hjemmelavet Dijoncreme

.....

Hovedret

Kalvesteg steg som vildt med bønner, brune og hvide kartofler, surt/sødt samt waldorfsalat og flødevildtsauce 

.....

Dessert

Køkkenchefens hjemmelavede islagkage med bær og coulis

 

Pris pr. couvert kr. 338,-

Menu 3

Forret

Laks på 3 måder: 

limemarineret i sprød kåbe, letrøget laksetatar i syrnet fløde & hjemmerøget.

Anrettet med peberrodscreme, syltet fennikel & japansk tangsalat.

Hertil koldhævet durumhvede & rørt smør.

.....

Hovedret

Helstegt oksefilet med timiankartofler, rødvinssauce, baconfyldte tomater, grøn salat, dressing

.....

Dessert

Husets desserttallerken med kage, is og mousse

 

Pris pr. couvert kr. 358,-

Konfirmation

Se vores menuforslag


Siden blev udskrevet fra: http://www.hotel-medi.dk/selskab/konfirmationsmenu/ Udskrevet kl. 15:12 - torsdag d. 08. december 2016