Velkommen

til Hotel Medi i Ikast

Velkommen til Hotel Medi, som består af 57 gode værelser alle med eget bad/toilet, tv og gratis trådløst internet. Hotellet har egen café/restaurant og en hyggelig gårdhave. Hotellet ligger ved byens torv lige over for Danmarks længste overdækkede gågade. 

På Hotel Medi er der altid et godt tilbud, uanset om du har brug for en almindelig hotelovernatning, et romantisk weekendophold, en oplevelsesrig miniferie for hele familien, golfferie, eller har brug for gode rammer til en festlig firmafest, rund fødselsdag eller et koncentreret kursusforløb. Vores varemærke er kvalitet til fornuftige priser, hvor alle kan være med.

Hotellet ligger centralt placeret både i Ikast, men også i Jylland. Det giver gode muligheder for udflugter til de nærliggende byer Herning og Silkeborg og ikke mindst de naturskønne hedeegne. Den smukke natur omkring Ikast giver gode muligheder for aktive oplevelser, f.eks. kanosejlads, mountainbike, vandreture, skovture. Og ja, vi pakker gerne en lækker picnickurv.

Kunstoplevelserne ligger på stribe i vores område, f.eks. vores lokale skulpturpark med værker af bl.a. Bjørn Nørgaard. I Herning findes flere spændende museer; Heart, Carl Henning Pedersen og Else Alfelts Museum, Danmarks Fotomuseum m.fl. I Silkeborg finder du Asger Jorn Museet og en vifte af spændende gallerier.

Indenfor ½ times kørsel kan tilbydes golfspil på mindst 3 golfbaner i topklasse, med hvem vi har attraktive greenfee aftaler. I kan også shoppe i et overdækket strøgcenter. Bilen kan blive på hotellet, da der er gratis bybusser i Ikast.

Efter en hel dag med aktivitet enten i naturen, med kulturelle oplevelser eller shopping kan I slappe af i Ikast Svømme- og wellnesscenter, som vi har et samarbejde med, så I kan komme gratis ind at svømme.

Vi har valgt at satse på veluddannede medarbejdere og bidrager selv til at højne branchens standard ved at uddanne et stort antal elever. Hvert år til jul afholdes f.eks. elevmesterskaber for alle kokkeelever i Danske Hoteller.

Vi bestræber os meget på, at give vores gæster gode oplevelser, og vores dygtige medarbejdere står til rådighed, hvis der opstår behov under opholdet.

Da Hotel Medi er et cityhotel, kan der forventes støj fra de omkringliggende aktiviteter.

Mindre kæledyr er velkomne på hotellet - dog mod betaling af et mindre tillæg. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen! 

RING MIG OP

Udfyld med navn og telefonnummer, så ringer vi dig op.

(*)
(*)
(*)