Julefest - 2. juledag

Julen nærmer sig med hastige skridt, og selvfølgelig også vores 2. juledags JULEFEST. Vi gentager succes og holder et brag af en fest ligesom sidste år.

 Dato: torsdag d. 26. december 2019 kl. 21:00

Vi åbner dørene kl. 21.00, hvor DJ Thinggaard starter med at spille alle de kendte hits fra 80 & 90'eren.

Der vil være masser af lækre drinks, samt bartender i baren.

Torben Riis og drengene står i døren, og sørger for at alt forløber som det skal.

★ Indgang kr. 100,- pr. person ★

(husk kontanter: af hensyn til ventetid i dør/bar/garderobe bedes I venligst medbringe kontanter)

Så der er ingen undskyldninger for ikke at tage en ven under armen og kigge op til en super festlig aften og gense gamle klassekammerater, kærester, venner, veninder o.s.v.

Festen forventes at lukke kl. 03.00. (Men er der fuldt hus og godt gang i festen strækker vi lukketiden til kl. 04.00)

Tilmelding ikke nødvendigt.

Bemærk: minimumsalder denne aften er 25 år

Julemenu - ud af huset

Slip for besværet med julemaden og lad os forberede det hele til jer.

Velegnet til ud af huset
Min. 15 kuverter

  • Marinerede sild med karrysalt
  • Kryddersild med kapers og rødløg
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Røget laks med asparges
  • Sylte med rødbeder og sennep
  • Frikadeller med stuvet julekål
  • Ribbenssteg med rødkål
  • Ris à la mande med kirsebærsauce
  • Brød og smør

Pr. kuvert kr. 248,-

Julefrokost på hotellet

Ring og hør for ledige datoer!

Kun i huset ved min. 25 kuverter

Det store julebordet byder på:

  • Udvalgt sild med hjemmerørt karrysalat
  • Rullepølse med sky, rå løg og karse
  • Hotel Medis sylte med sennep og rødbede
  • Laks bellevue anno 2017
  • Køkkenchefens cremede blåmuslingesuppe parfumeret med Pernod
  • Petit fiskefilet med remoulade & citron
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Lune frikadeller med stuvet hvidkål
  • Hotellets egen lune leverpostej med ristede svampe og “sprød grissebasse”
  • Sprødstegt ribbenssteg med hjemmelavet rødkål
  • Stegt julemedisterpølse med brunede kartofler & grønlangkål
  • Svinemørbrad med champignon à la creme
  • Æbleflæsk
  • Oste med salt, sødt og sprødt
  • Skær selv brødbuffet og smør
  • Ris à la mande med kirsebærsauce

Pris pr. person kr. 378,-