Julemenu

Julemenuen består af:

Forret

  • Varmrøget laks med peberrodscreme, Syltet rødløg og dehydrererede tomater.

Hovedret

  • Rosa stegt andebryst med appelsin-pebersauce, grønkål saute og pommes anna

Dessert

  • Kirsebær cheesecake med Amarene kirsebær

2 retter kr. 268,-
3 retter kr. 298,-

 

Julemenu - ud af huset

Slip for besværet med julemaden og lad os forberede det hele til jer.

Velegnet til ud af huset
Min. 15 kuverter

  • Marinerede sild med karrysalat
  • Kryddersild med kapers og rødløg
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Røget laks med asparges
  • Sylte med rødbeder og sennep
  • Frikadeller med stuvet julekål
  • Ribbenssteg med rødkål
  • Ris à la mande med kirsebærsauce
  • Brød og smør

Pr. kuvert kr. 248,-

Julefrokost på hotellet

Ring og hør for ledige datoer!

Kun i huset ved min. 25 kuverter

Det store julebordet byder på:

  • Udvalgt sild med hjemmerørt karrysalat
  • Rullepølse med sky, rå løg og karse
  • Hotel Medis sylte med sennep og rødbede
  • Laks bellevue
  • Køkkenchefens cremede blåmuslingesuppe parfumeret med Pernod
  • Petit fiskefilet med remoulade & citron
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Lune frikadeller med stuvet hvidkål
  • Hotellets egen lune leverpostej med ristede svampe og “sprød grissebasse”
  • Sprødstegt ribbenssteg med hjemmelavet rødkål
  • Stegt julemedisterpølse med brunede kartofler & grønlangkål
  • Mørbrad fra gris med champignon à la creme
  • Æbleflæsk
  • Oste med salt, sødt og sprødt
  • Skær selv brødbuffet og smør
  • Ris à la mande med kirsebærsauce

Pris pr. person kr. 378,-