Julefrokost

med musik og dans

Julefrokost på hotellet

Kun i huset ved min. 25 couv.

Det store julebordet byder på:

  • Udvalgt sild med hjemmerørt karrysalat
  • Rullepølse med sky, rå løg og karse
  • Hotel Medis sylte med sennep og rødbede
  • Laks bellevue anno 2017
  • Køkkenchefens cremede blåmuslingesuppe parfumeret med Pernod
  • Petit fiskefilet med remoulade & citron
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Lune frikadeller med stuvet hvidkål
  • Hotellets egen lune leverpostej med ristede svampe og “sprød grissebasse”
  • Sprødstegt ribbenssteg med hjemmelavet rødkål
  • Stegt julemedisterpølse med brunede kartofler & grønlangkål
  • Svinemørbrad med champignon à la creme
  • Æbleflæsk
  • Oste med salt, sødt og sprødt
  • Skær selv brødbuffet og smør
  • Ris à la mande med kirsebærsauce

Pris pr. person kr 378,-

Øl, Vand og Vin ad libitum i 7 timer kr. 262,- pr. person

Ønskes der overnatning?

  • Dobbeltværelse kr. 750,-
  • Enkeltværelse kr. 650,-

Fælles julefrokost på Hotel Medi
Fælles julefrokost afholdes (min. 25 kuverter) fredag d. 29. november 2019 - med musik og dans v/ Hula Hula band og DJ non stop.

Bestil i dag på tlf. 9715 1944 eller hotel(at)medi.dk 

Julemenu

Velegnet til ud af huset
Min. 15 kuverter

  • Marinerede sild med karrysalt
  • Kryddersild med kapers og rødløg
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Røget laks med asparges
  • Sylte med rødbeder og sennep
  • Frikadeller med stuvet julekål
  • Ribbenssteg med rødkål
  • Ris à la mande med kirsebærsauce
  • Brød og smør

Pr. kuvert kr. 248,-

Bestil på tlf. 9715 1944 eller hotel(at)medi.dk 

Julefrokost

Du kan også bestille din egen julefrokost, hvis I er min. 25 gæster.

Ring/mail for ledige datoer.