Julefrokost

med musik og dans

Julefrokost på hotellet

Kun i huset ved min. 25 couv.

Det store julebordet byder på:

  • Udvalgt Sild med hjemmerørt karrysalat
  • Rullepølse med sky, rå løg & karse
  • Hotel Medi's Sylte med sennep & rødbede
  • Laks Bellevue
  • Køkkenchefens cremede blåmuslingesuppe parfumeret med Pernod
  • Petit fiskefilet med remoulade & citron
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Lune frikadeller med stuvet hvidkål
  • Hotellets egen lune leverpostej med ristede svampe og "sprød grissebasse"
  • Sprødstegt ribbenssteg med hjemmelavet rødkål
  • Stegt julemedisterpølse med brunede kartofler & grønlangkål
  • Svinemørbrad med champignon a la' creme
  • Rosa stegt andebryst med rødkål/appelsin salat
  • Æbleflæsk
  • Oste med salt, sødt & sprødt
  • Skær selv brødbuffet & smør
  • Ris a la' mande med kirsebær sauce

Pris pr. couvert kr 378,-

Øl, Vand og Vin ad libitum i 7 timer kr. 262,- pr. person

Ønskes der overnatning?

  • Dobbeltværelse DKK.  750,-
  • Enkeltværelse DKK. 650,-

Fælles julefrokost på Hotel Medi afholdes følgende dage:
(Min. 25 kuverter)

  • Fredag d. 23. november 2018 - Med musik og dans v/ Volf & JB band
  • Lørdag d. 24. november 2018 - Med musik og dans v/ Volf & JB og band
  • Lørdag d. 1. december 2018 - Med musik og dans v/ Volf & JB og band

Julebal - 2. juledag

Traditionen tro fortsætter- Den årlige Julefest 2. juledag holdes igen i år på Hotel Medi i Ikast

Vi holder igen i år et brag af en fest, hvor alle er velkomne. Kom og mød din kammerat fra skoletiden eller din gamle nabo fra barndomskvarteret

Dørene åbnes kl. 21.

Pris kr. 100,-

Nærmere info omkring musik kommer snarest. Så hold jer opdateret her, og sæt allerede nu X i kalenderen.

Bestil på tlf. 9715 1944 eller skriv til info(at)hotel-medi.dk 

Lille julebord

Velegnet til ud af huset
Min. 15 kuverter

  • Marinerede sild med karrysalt
  • Kryddersild med kapers og rødløg
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Røget laks med asparges
  • Sylte med rødbeder og sennep
  • Frikadeller med stuvet julekål
  • Ribbenssteg med rødkål

Dessert

  • Ris a la’mande med kirsebærsauce

Brød og smør

Pr. kuvert kr. 248,-

Julemenu 2018

Røget andebryst
Nødder, tranebær og appelsinolie

Braiseret svinekæber
Mørk øl, selleri, kål, samt kartoffelkage

Kejserinderis
Gele og sukkerslør

2 retter kr. 258,- pr. person

3 retter kr. 288,- pr. person

Julefrokost

Du kan også bestille din egen julefrokost, hvis I er min. 25 gæster.

Ring/mail for ledige datoer.