El-løbehjul i Herning

Afstand: 10.26 Km

 | +45 89 88 72 27 |  support@donkeyrepublic.com |  Donkey Republic | 
Donkey Republic systemet er bygget op omkring afhentnings- og afleveringssteder som findes i appen. De er typisk placeret med omkring 100m imellem hinanden. I appen finder man det afhentningssted der er tættest på en og lejer et løbehjul derfra. Priserne afregnes i intervaller efter brug og kan ses i appen - prisen for 15 minutter er eksempelvis 25 kr. Når man er færdig med sin leje finder man det tætteste afleveringssted i appen og aflutter sin leje der. 

 

Løbehjulene er placeret i herning midtby og de virtuelle hubs strækker sig også ud til Jyske Bank Boxen. 

Det er tilladt at køre i gågaden og på Torvet mellem 19 og 09. Dog er der indbygget en gps-tracker, som sænker hastigheden på løbehjulene fra 20 til 5 kilometer i timen, når du kører i denne zone.

Hos Donkey Republic tror vi på, at dele-mobilitet skaber mindre forurening, mere sikkerhed og bedre vilkår for byerne i verden. Et æsel var i gamle dage et alsidig, dog stædig transportmiddel som kunne bruges af alle. Med vores voksende flåde af cykler, el-cykler og el-løbehjul i Europa vil vi sikre at grøn mobilitet bliver tilgængelig for alle - og derved gøre byerne bedre at leve i.

Når du bruger Donkey Republic appen får du nem adgang til kvalitets cykler og løbehjul til en overkommelig pris hvor alle kan være med. Det hele er samlet i vores app som bidrager til at gøre din by og din verden en lille smule grønnere.

Donkey Republic - Every ride counts.

Færdselsregler for løbehjul
- Du skal være fyldt 15 år
- Du skal følge cykelreglerne
- Du skal give tegn ved sving og stop
- Der må kun være en person på løbehjulet
- Du skal køre med lys på hele døgnet
- Promillegrænsen er 0,5, og der er nulgrænse for ulovlige stoffer 

Opdateret af: VisitHerning  | mail@visitherning.com
Fotograf: Jannie Nyegaard Copyright: VisitHerning
Fotograf: Jannie Nyegaard Copyright: VisitHerning
Fotograf: Jannie Nyegaard Copyright: VisitHerning
Fotograf: Herning Kommune Copyright: Herning Kommune
Fotograf: Herning Kommune Copyright: Herning Kommune