Smarteyes (herningCentret)

Afstand: 9.26 Km

 | +45 70 23 23 03 |  herning@smarteyes.dk |  http://www.smarteyes.dk | 
Smarteyes er en optikerkæde beliggende i herningCentret. Butikken har et enkelt koncept, et stort udvalg af designerbriller fra skandinavisk brillemode og altid attraktive priser.

Hos Smarteyes i Herning er det sjovt og enkelt at købe briller. I butikken finder du et stort udvalg af briller, som enten er designet af kædens egne skandinaviske designere eller udviklet i samarbejde med førende modehuse og -brands.

 

Gode priser og simpel prismodel

Smarteyes i Herning gør det smart at købe nye briller. Butikken har en simpel prismodel, som gør det mere overskueligt at finde frem til din brillepris.

Butikkens brillestel findes i tre forskellige priskategorier, og priserne starter fra kun 500 kr. Samtidig finder du tynde brilleglas med bredt læsefelt, vand- og smudsafvisning, antistatisk overfladebehandling, hærdning og meget mere. Priserne for enkeltstyrkebriller starter fra kun 1.000 kr. og flerstyrkebriller fra kun 2.500 kr.

Butikkens dygtige optikere og erfarne rådgivere står altid klar til at hjælpe dig og rådgive dig med udgangspunkt i dine behov. Uanset om du har brug for briller, kontaktlinser eller solbriller.

 

Designerstel fra skandinavisk brillemode

Butikken præsenterer løbende nye kollektioner, som er udviklet af førende svenske designere eller i tæt samarbejde med smykkedesignere eller populære modehuse og -brands. Stellene giver dig helt eksklusivt mulighed for at nyde godt af det bedste inden for skandinavisk brillemode, som især dyrker ”less is more”. I den populære butik finder du også et udvalg af de mest populære Ray-Ban solbriller.

 

Book tid til en gratis synstest

Butikkens synstest udføres af dygtige, imødekommende og erfarne optikere. Book tid til en synstest online på https://www.smarteyes.dk/bestil-synsproeve-online. Den er tilmed altid gratis hos Smarteyes i Herning.

Kig forbi butikken og find inspiration til din næste brillelook.Opdateret af: VisitHerning  | mail@visitherning.com
Fotograf: Erling Jørgensen Copyright: VisitHerning