KLASSISK HOTELMENU
ALLE RETTERNE FINDES PÅ ALLE DANSKE HOTELLERS KLASSISKE HOTELLER

Rejecocktail
Rejecocktailen - som vi kender og elsker den - naturligvis serveret med lækkert brød og smør.
Kr. 98,-

Wienerschnitzel
Klassisk wienerschnitzel med det velkendte tilbehør som brasede kartofler, ærter, wienerdreng og smørsauce.
Kr. 228,-

Hjemmelavet islagkage
Vi forkæler jer med hotellets lækre hjemmelavede islagkage - desserten du ikke vil gå glip af...
Kr. 88,-

4 retter, 4 vine, 400,-
Gældende fra 7. februar 2025 til og med 1. april 2025
Bestil bord til en lækker sæsonmenu!
I restauranten serverer vi hver fredag og lørdag fra kl. 18.30 til 21.00, 4 lækre retter med 4 udvalgte vine for kun 400,- pr. person.
Menu:
- Legeret græskarsuppe med ristede kerner, kørvel og rugbrødscrunch
- Letrøget laksefilet med rygeost crème og citrus fennikel
- Spoleben af gris, serveret med trøffelsauce og grov mos
- Syltet pære med crème og sprødt
Pris: Kr. 400,- pr. person
Bestil bord på tlf. 97151944 eller info@ hotel-medi.dk