KLASSISK HOTELMENU
ALLE RETTERNE FINDES PÅ ALLE DANSKE HOTELLERS KLASSISKE HOTELLER
Rejecocktail
Wienerschnitzel
Hjemmelavet islagkage
Rejecocktail
Rejecocktailen - som vi kender og elsker den - naturligvis serveret med lækkert brød og smør.
Kr. 98,-
Wienerschnitzel
Klassisk wienerschnitzel med det velkendte tilbehør som brasede kartofler, ærter, wienerdreng og smørsauce.
Kr. 228,-
Hjemmelavet islagkage
Vi forkæler jer med hotellets lækre hjemmelavede islagkage - desserten du ikke vil gå glip af...
Kr. 88,-
Julemenu
Mandag til torsdag i hele december serverer vi en lækker julemenu fra kl. 18.00 - 21.00
Menu:
- Marinerede sild med karrysalat
- Sylte med rødbeder og sennep
- Røget laks med asparges
- Fiskefilet med citron og remoulade
- Frikadelle med rødkål
- Brød og smør
- Ris a la mande med kirsebærsauce
Kun kr. 218,- pr. person
Book bord på tlf. 9715 1944 eller info@hotel-medi.dk
Refood certifikat
Hos Danske Hoteller gør vi en stor indsats for at stoppe madspild og for genanvendelse.
Vi går ind for bæredygtighed, og med Dakas ReFood mærke kan vi derfor fortælle, at...
- Vi sorterer og har en genanvendelsesordning for madaffald
- Vi har små tallerkner på buffeten
- Vi modtager undervisning i madspild
- Vi tilbyder doggybags til gæsterne