Menu 1

Forret
Rejecocktail anno 2020 anrettet i sprød filokurv m/ langtidsbagte cherrytomater, saltede mandler, balsamico glace samt stegte tigerrejer som pynt. Hertil koldhævet durumhvede, rørt smør og hjemmelavet thousand island.

Hovedret
Farseret kalkun m/ pommes risollées, bønner bonne femme, mild barbeque sauce, grøn salat og dressing.

Dessert
Halv ananas m/ frugtsalat, is og chokoladepynt  

Pris pr. kuvert kr. 338,-

Menu 2

Forret
Laks på 3 måder: limemarineret i sprød kåbe, letrøget laksetatar i syrnet fløde, samt laksemousse. Anrettet med peberrodscreme, syltet fennikel og japansk tangsalat. Hertil koldhævet durumhvede og rørt smør.

Hovedret
Helstegt oksefilet m/ timian kartofler, rødvins sauce, baconfyldte tomater, grønsagssauté, samt grøn salat og dressing. 

Dessert
Husets dessert tallerken, Kage, is og mousse

Pris pr. kuvert kr. 358,-