Møblér Ikast

Afstand: 1.31 Km

 | +45 97 15 26 22 |  info.ikast@mobler.dk |  www.mobler.dk | 
Møblér i Ikast er et af de foretrukne møbelhuse i Midtjylland. Vi er en del af Møblér-kæden, der har selvstændige møbelbutikker rundt i hele landet. Hos os finder du derfor et stort udvalg af møbler og boligtilbehør til din boligindretning.

I vores møbelbutik i Ikast finder du et stort udvalg af sofaer, spiseborde, lænestole, brugskunst, tæpper og lamper til din bolig. Vi har også vores helt egen sengeafdeling, hvor vores specialister hjælper dig med at finde det rette match til din optimale nattesøvn.

Kig derfor ind for en uforpligtende snak, hvor du kan opleve og mærke kvaliteten af vores møbler i sortimentet. De fleste af vores møbler kan fås i forskellige størrelser, varianter, farver eller materialevalg, så du netop får det ønskede design og udtryk i dit hjem. Fælles for alle vores møbler og boligtilbehør er, at alt er udvalgt efter, hvad der trender på markedet i den bedste kvalitet. Vi stiller høje krav og standarder for vores leverandører og samarbejdspartnere, da vi ønsker at være et møbelhus, der kan levere holdbare og unikke indretningsløsninger ind i hjemmet. 



Opdateret af: VisitHerning  | mail@visitherning.com
Fotograf: Erling Jørgensen Copyright: VisitHerning