Ikast Tullamore Golf Club

Afstand: 3.60 Km

 | +45 97 25 20 09 |  info@ikasttullamoregolf.dk |  www.ikasttullamoregolf.dk | 
Ikast Tullamore Golf Club er en fusion im- huls naturbane, den hyggelige 9-huls parkbane eller på den 9-huls Pay & Play bane, med store udfordringer for såvel øvede, som uøvede golfspillere. 18 huls banen er en skov- og naturbane tæt på Ikast by og i udkanten af Skelhøje Plantage. Banen ligger højt i terrænet med en placering på den østlige udløber af Skovbjerg Bakkeø, der ender i skrænter ned mod Storås hedeslette. Banen er let kuperet, hvilket specielt kommer til udtryk på hullerne 10 – 18, der byder på storslåede udsigter.

Den 9 huls parkbane er helt enestående og er beliggende udkanten af Ikast. Her finder du desuden en oplyst driving range, et flot indspilsområde, putting green og et hyggeligt klubhus.

Pay & Play banen er åben hele året. I Ikast Tullamore Golf Club er der også flere muligheder for undervisning af professionelle trænere.

På golfbanen ligger også Restaurant Skovlyst, hvor du kan slappe af enten før eller efter din runde golf. Læs mere om restauranten på Ikast Tullamore Golf Club's hjemmeside.

Se mere på Ikast Tullamore Golf Clubs hjemmeside, hvor du kan læse om faciliteter, åbningstider og meget mere…

Opdateret af: VisitHerning  | mail@visitherning.com
Fotograf: Jannie Nyegaard Copyright: VisitHerning
Fotograf: Jannie Nyegaard Copyright: VisitHerning
Fotograf: Jannie Nyegaard Copyright: VisitHerning
Fotograf: Jannie Nyegaard Copyright: VisitHerning