Byvandringer v. SilkeborgGuiderne

Afstand: 24.80 Km

Hvorfor er Silkeborgs gågader så snorlige? Og hvorfor ligner Vestergade nr. 9 noget fra Tyrol? Og hvem var han egentlig, ham Michael Drewsen, der troner på sin granitsokket foran byens gamle rådhus? Få svarene og meget mere på en byvandring med SilkeborgGuiderne.


Undervejs hører du også om den mere end 2000 år gamle Tollundmand, der blev fundet ved Silkeborg og om verdens ældste stadig fungerende dampskib, Hjejlen, der hver sommer sejler tusindvis af turister fra Silkeborg til Himmelbjerget. Du vil også komme forbi nogle af arkitekten Anton Rosens spændende bygninger, der er smukt dekoreret i Art Nouveau-stil og meget mere.

PRIVATE- OG SPECIALDESIGNEDE TURE
Ønsker du en privat tur for familien, vennerne, firmaet eller foreningen, kan du også booke en privat tur med guider. Her tilpasser vi starttidspunktet, sluttidspunkt og emne efter dine ønsker.

En privat, standard byvandring koster kr. 500,00 for 1,5 time

En privat special-designet tur med fokus på et bestemt emne (fx kunst i byen, papirproduktion eller kurbade) koster kr. 500,00 for 1. time og efterfølgende 250,00 pr. time.
Vi tilbyder også guidede sejlture på Silkeborgsøerne, busture i Søhøjlandet eller cykel-/traveture (eventuelt langs Hærvejen) for samme pris: Kr. 500,00 for 1. time og efterfølgende 250,00 pr. time).

Mulighederne er mange, og vi kommer gerne med forslag.

Kontakt og book os til dit arrangement via VisitAarhus Silkeborg.

GRATIS BYVANDRINGER 
I sommer perioden tilbydes byture, hvor vi fortæller om byens historie og udvikling, borgere, arkitektur og om Papirfabrikken, Slotsholmen og Hjejlen. Byvandringerne varer ca. 1,5 time og starter ved Museum Silkeborg, Hovedgårdsvej 7.

TEMATURE
SilkeborgGuiderne arrangerer af og til åbne temature, som har fokus på et bestemt emne - fx åen, kunst i Silkeborg, papirfabrikken e.l.
Turene bliver annonceret i dagspressen/Det Sker samt på VisitSilkeborgs hjemmeside. 

Læs mere om SilkeborgGuidernes forskellige muligheder for ture lige her – silkeborgguiderne.dk

Opdateret af: VisitAarhus, Silkeborg  | info@visitaarhus.com
Fotograf: VisitSilkeborg
Fotograf: VisitSilkeborg
Fotograf: VisitSilkeborg
Fotograf: VisitSilkeborg